Medicul care a și-a înjunghiat colegul cu bisturiul în sala de operații, arestat la domiciliuMedicul Constantin Ploscariu, acuzat de tentativă de omor după ce și-a înjunghiat colegul cu un bisturiu, a fost plasat în arest la domiciliu de magistrații Tribunalului Vâlcea.

Medicul care a si-a injunghiat colegul cu bisturiul in sala de operatii, arestat la domiciliu
Medicul care a și-a înjunghiat colegul cu bisturiul în sala de operații, arestat la domiciliu

Constantin Ploscariu va sta în arest la domiciliu o perioadă de 29 de zile, a decis judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea.

Potrivit oamenilor legii, în data de 16 ianuarie 2016, între inculpatul Constantin Ploscaru şi persoana vătămată B.E. (ambii, medici chirurgi în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea) a avut loc un conflict spontan în blocul operator-chirugie, moment în care inculpatul, având în mână un bisturiu, i-a produs victimei o plagă în regiunea cervicală antero-laterală stânga, cauzându-i secţiunea muşchiului sterno-cleido-mastoidian şi leziune jugulară externă.

În urma agresiunii exercitate, persoana vătămată a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, iar pentru leziunile traumatice suferite necesită pentru vindecare un număr de 16-18 zile de îngrijiri medico-legale.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

Sursa: realitatea.net

Etichete: arest la domiciliu, chirurg, medic, tentativă de omor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE