Medicul care l-a îngrijit pe pacientul pe rănile căruia se aflau viermi, audiat de poliţiştiTrei angajaţi ai Spitalului de Arşi sunt audiaţi, miercuri, la Poliţia Capitalei în dosarele deschise de procurori privind activitatea unităţii medicale, unul dintre cei citaţi fiind medicul care l-a îngrijt pe pacientul pe rănile căruia pe aflau larve, Tudor Stăncioiu.

Medicul care l-a ingrijit pe pacientul pe ranile caruia se aflau viermi, audiat de politisti
Medicul care l-a îngrijit pe pacientul pe rănile căruia se aflau viermi, audiat de poliţişti

Marţi, alţi doi angajaţi ai Spitalului de Arşi au dat declaraţii în cele două dosare, unul dintre aceştia fiind medicul Camelia Roiu, cel care a făcut publice imaginile cu pacientul pe rănile căruia se aflau larve.

Procurorii de la Parchetul Capitalei au deschis un dosar de moarte suspectă după apariţia unei înregistrări cu un pacient internat în Spitalul de Arşi, pe rănile căruia se aflau larve. Anchetatorii au demarat şi o a doua anchetă, pentru ucidere din culpă, după ce o femeie a decedat la unitatea medicală după o transfuzie sanguină greşită.

CITEŞTE ŞI Medic de la Spitalul de Arşi din Bucureşti: "Nu am mai suportat atâta moarte în jurul meu"

Poliţiştii au ridicat săptămâna trecută acte de la Spitalul de Arşi iar mai mulţi angajaţi ai unităţii medicale au dat declaraţii anchetatorilor în legătură cu cele două cazuri.

Etichete: ancheta spitalul de arsi bucureşti, medic spitalul de arsi, medici audiaţi, pacient cu viermi, spitalul de arsi bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE