Medicul-fotomodel Andrei Baciu a intrat în politică. E vicepreşedinte de filială, în BucureştiFostul fotomodel Andrei Baciu, propus de premierul Dacian Cioloş la Ministerului Sănătăţii şi retras înaintea votului de învestire, s-a înscris în PNL.

Medicul-fotomodel Andrei Baciu a intrat in politica. E vicepresedinte de filiala, in Bucuresti
Medicul-fotomodel Andrei Baciu a intrat în politică. E vicepreşedinte de filială, în Bucureşti
Foto: evz.ro

El a fost a fost deja numit prim-vicepreşedinte al filialei PNL Sector 1, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX.ro, liderul organizaţiei, deputatul Mihai Voicu.

"Un tânăr deştept, harnic şi curat", l-a descris şi prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi, care a confirmat şi el informaţia.

Andrei Baciu a fost, de altfel, prezent miercuri la lansarea programului electoral al canditatului PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu.

Deşi, iniţial îl popusese pe Andrei Baciu pentru postul de ministru al Sănătăţii, în noiembrie 2015, după ce pe Facebook au început să circule fotografii în care Andrei Baciu apărea în lenjerie intimă, ca model, premierul Dacian Cioloş a decis să facă o altă nominalizare.

Nominalizarea lui Andrei Baciu la MS a fost, de asemenea, contestată de medici şi manageri de spitale s-au arătat contrariaţi la aflarea veştii că Andrei Baciu ar putea fi ministru al Sănătăţii, motivând că acesta nu are nici pregătirea şi nici experienţa necesare pentru a conduce o instituţie publică de dimensiunea şi cu greutatea celei pentru care a fost propus, care se ocupă de întreg sistemul sanitar.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat în repetate rânduri, după instalarea Guvernului Cioloş, că "uşa PNL" îi este deschisă atât premierului, cât şi tehnocraţilor care pot aduce un suflu nou.

Etichete: andrei baciu, andrei baciu pnl, PNL

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE