MedLife negociază preluarea lanţului de clinici stomatologice DentEstetMedLife, liderul pieţei locale de servicii medicale private, negociază preluarea clinicilor stomatologice DentEstet, potrivit unor surse citate de ZF.

MedLife negociaza preluarea lantului de clinici stomatologice DentEstet
MedLife negociază preluarea lanţului de clinici stomatologice DentEstet

Discuţiile sunt într-un stadiu avansat, potrivit aceloraşi surse. Până la închiderea ediţiei reprezentanţii celor două părţi nu au comentat informaţia, scrie zf.ro

Această achiziţie ar face parte dintr-un plan mai amplu al MedLife de a cum­păra în acest an mai mulţi jucători, ofi­cia­lii companiei anuntând că au pe listă achi­ziţia de companii cu o cifră de afa­ceri de peste 20 mil. euro până la fi­na­lul anu­lui.

Doar în ultimul an MedLife a fă­cut deja o serie de preluări, precum Dia­med Center (un operator medical cu pre­zenţă în Bucureşti, Brăila, Tecuci şi Foc­şani), Stem Cells Bank (Timişoara) sau centrul de imagistică Prima Medical (Craiova).

Grupul de clinici DentEstet - şase unităţi în Bucureşti şi una în Timişoara - a depăşit anul trecut cifra de afaceri de 5,5 milioane de euro, ceea ce înseamnă o creştere de 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior. DentEstet este un business antreprenorial, controlat de Oana Taban şi Nicu Hagivreta, potrivit ultimelor date ale ZF. 

Etichete: DentEstet, Medlife

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE