Mega Image angajează în regim PART TIME. Ce posturi au disponibileMega Image angajează, în regim part time, personal în posturi de casier şi lucrător comercial. Sunt vizaţi pentru aceste posturi în special studenţii.

Mega Image angajeaza in regim PART TIME
Mega Image angajează în regim PART TIME

Mega Image angajează oameni în regim part time. Posturile deschise de companie sunt cele de casier şi lucrător comercial

"Vrei să lucrezi aproape de casă, facultate, cămin? Să vii, dar mai ales să pleci repede?Vrei să ai colegi de gaşcă? Vrei să lucrezi într-o companie stabilă şi inovatoare? Indiciu: rimează cu "posibilităţi de dezvoltare". Vrei să te poţi băga la stagii de practică sau în programele de internship Mega Image?". Aşa începe anunţul de recrutare pentru posturile de casier şi lucrători comerciali, în regim part time, publicat recent de Mega Image pe un site de recrutare.

Candidatul potrivit pentru postul de lucrător comercial are studii medii, este serios, responsabil, are spirit de echipă şi iniţiativă. Este, de asemenea, deschis şi orientat către clienţi.

Pentru postul de casier, aşteptările angajatorilor de la candidaţii sunt similare cu cele antemenţionate la postul de lucrător comercial, la care se adaugă diploma de Bacalaureat.

Candidaţii care vor să lucreze în regim part time la Mega Image au de ales între următoarele opţiuni de program de muncă:

Prima opţiune:

muncă în zilele de sâmbătă, ori de la ora 07:00 până la ora 15:00, ori de la ora 14:00 la ora 22:00.
muncă în zilele de duminică, ori de la ora 07:00 până la ora 15:00, ori de la ora 13:00 la ora 22:00.

A doua opţiune:

muncă în zilele de vineri, de la ora 18:00 până la ora 22.00;
muncă în zilele de sâmbătă, de la ora 07:00 până la ora 15:00, ori de la ora 14:00 la ora 22:00.
muncă în zilele de duminică, ori de la ora 07:00 până la ora 15:00, ori de la ora 13:00 la ora 22:00.

A treia opţiune:

muncă de luni până vineri, patru ore pe zi.

Etichete: angajari mega image, locuri de muncă Mega Image, Mega Image, salarii Mega Image

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE