Mega Image deschide CINCI MAGAZINE NOI în Bucureşti şi BragadiruMega Image a deschis patru magazine noi, dintre care trei în Bucureşti şi unul în Bragadiru, a cincea unitate urmând să fie inaugurată pe 20 mai, tot în Capitală.

Noi magazine Mega Image, DESCHISE in Bucuresti
Noi magazine Mega Image, DESCHISE în Bucureşti
Foto: mega-image.ro

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 477 de locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, se arată într-un comunicat.

În august 2014, grupul belgian Mega Image a anunţat că a ajuns la un acord pentru a prelua 20 din cele 22 de magazine operate de reţeaua Angst, tranzacţie ce urmează a fi aprobată de Consiliul Concurenţei. Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 477 magazine în Bucuresti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgoviste şi alte oraşe din ţară, sub marcile Mega Image (217), Shop&Go (252), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanesti (2).

Etichete: deschidere magazin Mega Image, magazin image, magazin mega image bragadiru, Mega Image, mega image bucurestene

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE