MEGA IMAGE deschide noi magazine în BUCUREŞTI şi ILFOVRetailerul Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, a anunţat deschiderea a patru noi magazine, dintre care trei în Bucureşti şi unul în judeţul Ilfov, reţeaua naţională a companiei ajungând astfel la 472 de unităţi.

Noi magazine se deschid in Bucuresti
Noi magazine se deschid în Bucureşti

Miercuri, 27 aprilie, au fost inaugurate două noi unităţi Shop&Go, una în Bucureşti pe strada Laminorului nr. 49, sector 1, cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 90 mp. Cealaltă unitate inaugurată funcţionează tot în formatul Shop&Go, dar în comuna Gruiu, judeţul Ilfov, pe Şoseaua Gruiu-Snagov nr. 151, jud. Ilfov şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 76 mp, scrie Curierul Naţional.

Joi, 28 aprilie, încep activitatea Shop&Go Ion Mihalache 45, situat în Bucureşti, Bd. Ion Mihalache nr. 45, parter, sector 1 (fostul magazin AB Cool Food), cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 155 mp.
Tot joi, compania a inaugurat magazinul Mega Image Pantelimon 2, situat în Bucureşti, pe Şoseaua Pantelimon nr. 361, complex Cosmos, parter, lot A + lot B + loc C, sector 2 şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 254 mp.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 472 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (214), Shop&Go (254),Gusturi Româneşti (2).
Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.

Etichete: Bucureşti, magazin Mega Image, magazin Mega Image Bucureşti, Mega Image, mega image bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h