Mega Image deschide, vineri, un nou Concept Store, la parterul clădirii de birouri Bucharest OneMega Image deschide, vineri, un nou supermarket tip Concept Store, la parterul clădirii de birouri Bucharest One de pe Bd. Barbu Văcărescu.

Mega Image Barbu Văcărescu, noul magazin al retailer-ului belgian Delhaize, va fi inaugurat pe 30 octombrie, înaintea finalizării clădirii de birouri Bucharest One, construită de Globalworth, compania omului de afaceri grec Ioannis Papalekas.

Supermarketul, amplasat la parterul clădirii de birouri, va fi un magazin tip Concept Store. Acesta va fi cel de-al treilea Concept Store inaugurat de retailer-ul belgian în Bucureşti, după cele de la Piaţa Gemeni şi Piaţa Sudului.

În prezent, pregătirile pentru inaugurarea Concept Store-ului Mega Image sunt pe ultima sută de metri. Sigla retailer-ului a fost deja pusă pe spaţiul închiriat de la omul de afaceri grec, iar în interior au început lucrările de amenajare.

„Acesta va fi un magazin Concept Store în care vom avea şi un concept corner specializat, Equilibrium Health & Wellness, care le va oferi consumatorilor o gamă extinsă de produse alimentare şi nonalimentare pentru un stil de viaţă echilibrat, sănătos şi cât mai natural“, au declarat anterior, citaţi de zf.ro, oficialii Mega Image.

Grupul belgian Delhaize, care deţine în România reţeaua Mega Image, a anunţat încă de la începutul anului că a închiriat un spaţiu de 1.600 de metri pătraţi la parterul viitorului turn de birouri Bucharest One.

Clădirea de birouri Bucharest One, la parterul căreia se află noul supermarket Mega Image, este dezvoltată de Globalworth între pasajul Pipera şi mallul Promenada din nordul Capitalei. Clădirea de birouri urmează să fie livrată la finele acestui an sau la începutul anului viitor. 

Odată cu deschiderea Concept Store-ului din Barbu Văcărescu, Delhaize va intra în competiţie directă cu Billa şi Carrefour, Mega Image fiind al treilea lanţ internaţional de retail care merge în zonă, după Carrefour, aflat la parterul clădirii de birouri Green Court, şi Billa, situat în cadrul mallului Promenada.

Clădirea Bucharest One, dezvoltată de Globalworth, are drept chiriaşi companii precum Vodafone şi Huawei, iar în zonă au sediul multe alte multinaţionale precum Carrefour, Oracle sau L’Oreal.

Prin intermediul acestui magazin, Mega Image, cel mai extins lanţ de magazine din România, cu peste 430 de unităţi sub mai multe formate, ajunge astfel într-o zonă de birouri cu câteva mii de corporatişti. Zona Barbu Văcărescu - calea Floreasca este alături de Pipera polul birourilor din Bucureşti.

Mega Image a anunţat, pe 12 octombrie, prin intermediul unui anunţ postat pe un site de recrutare, că face angajări pentru Concept Store-ul din Bd. Barbu Văcărescu. Potrivit anunţului, compania caută 15 persoane pe posturile de casier, vânzător, lucrător comercial şi şef de departament. Data limită pentru trimiterea CV-urilor aici este 12 noiembrie 2015.

Etichete: Bucharest One, cladire de birouri, deschidere Mega Image, magazin Mega Image, Mega Image, mega image bucuresti, Mega Image Concept Store

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE