Mega Mall, investiţii de 650.000 de euro într-o rampă rapidă de acces pentru maşiniCentrul comercial Mega Mall Bucureşti a inaugurat o cale rapidă de acces pentru maşini, lungă de 160 de metri, în urma unei investiţii totale de 650.000 de euro.

Rampa de acces rapid masini Mega Mall
Rampă de acces rapid maşini Mega Mall

Rampa are o lungime de 160 de metri, înălţime comparabilă cu cea a unui bloc de 10 etaje şi permite parcurgerea celor şapte niveluri de parcare ale centrului comercial în 30 de secunde, scrie Business Magazin.

Parcarea Mega Mall are o capacitate totala de 3.000 de locuri, dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperis. Prin intermediul rampei, vizitatorii centrului comercial pot ajunge direct la zona de food court si divertisment de la nivelul doi.

Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat in Bucuresti de grupul de investitii si dezvoltare NEPI. Centrul comercial este rezultatul unei investitii de 165 de milioane de euro şi are o supfaţă totală de 230.000 metri patrati. Mall-ul dispune de un spatiu inchiriabil de 75.000 de metri patrati, dispusi pe 4 niveluri, si gazduieste in prezent 220 de magazine.

Etichete: investitii mega mall, Mega Mall, rampa de acces masini, rampa de acces mega mall

0/1 COMENTARII
Amerigo
04 iun 12:42
+0
VOTURI
-0
Degeaba au facut acea rampa si parcare, taranii care vin la mall din IF sau judetele animaliere invecinate tot pe strada parcheaza!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h