Viitorul Mega Mall de şapte hectare de lângă Naţional Arena, supus dezbaterii publicePlanul Urbanistic Zonal pentru ridicarea mall-ului cu o suprafaţă totală de 70.000 de metri pătraţi se află în dezbatere publică pe siteul Primăriei Municipiului Bucureşti.

Conform proiectului, pe terenul din bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5 se va ridica un complex comercial cu trei etaje subterane şi trei supraterane, un hypermarket, dar şi două clădiri de birouri, una cu 14 etaje şi cealaltă cu 17 etaje. Beneficiarul Planului este Societatea Comercială ELJ Vatra SRL.

Mega Mall va fi mai mic decât mall-ul din Băneasa, care are 85.000 de metri pătraţi închiriaţi.

La începutul anului 2008, Grupul austriac Real 4 You anunţase că vrea să dezvolte un proiect comercial care necesită investiţii în valoare totală de 400 de milioane de euro, după ce a achiziţioant terenul de la compania Broadhurst pentru suma de 60 de milioane de euro. Construcţia trebuia să înceapă în 2009 şi să se finalizeze în 2014, dar a fost amânată din cauza crizei. Acum, retailerii încep să deschidă noi magazine, aşa încât proiectul a revenit în actualitate.

Etichete: Mega Mall, naţional arena, PUZ, realitatea

0/0 COMENTARII
d
12 sep 21:00
+0
VOTURI
-0

In Europa secolului 21 nu se construiesc Mall-uri intre blocuri pt ca atrag trafic, aglomeratie si zgomot. In capitalele europene Mallurile sunt la 15 km de oras.

dinu
12 sep 22:52
+0
VOTURI
-0

Hai ca-i tare asta! De unde le scoti, frate? Esti plimbat ca gaina in jurul curtii. Harrods sau La Fayette, astea-s doua care imi vin acum in minte pe loc. A, La Conte Ingles, unu langa altul, in Spania

Astaroth
12 sep 16:04
+0
VOTURI
-0

Bine macar ca se construieste ceva, chiar si un mall...decat fabrici in ruina, locuite de sobolani, mai bine o cladire luminoasa si nou-nouta!Normal, mall-ul nu e un motor al economiei, dar nu poti avea numai "motoare", mai trebuiesc si un pic de "fitze".

mihai
12 sep 09:12
+0
VOTURI
-0

Eu sunt deacord!

Decat un teren viran, mai bine un loc amenajat cu parcari si spatii comerciale!

SUNTEM IN EUROPA SECOLLUI 21!!!!!

ionel
12 sep 10:10
+0
VOTURI
-0

viran cumparat cu 60 milioane, nu ramane niciodata. numai prostii pot pretinde spatii verzi pe terenuri cumparate cu milioane de euro. sunt multi naivi ( sa zic asa ) care isi dau cu parerea pe aici.

clanurile de malluri
12 sep 01:17
+0
VOTURI
-0

Avem numai maluri !!Industrie "canci " Nimic industrie, bagati copiilor vostri numai malluri in cap. SA va fie rusine ca ati distrus toata Romania ptr. clanuri de malluri. Restul vor fi tari puternice Franta,germania,America.Noi avem numai malluri. Restul au industrie aparare puternica. Si noi o sa fim o tara de homoxsualii,de fite si de malluri

Gabriel
11 sep 20:18
+0
VOTURI
-0

In primavara,in iarna trecuta si in alte anotimpuri trecute,Primaria capitalei a tot reluat ideea ca mall-uri nu au ce cauta in interiorul orasului.Mai mult s-a pus chiar problema cum sa fie desfiintate cele care isi desfasoara activitate de ani buni,in oras.Daca se doreste asa ceva ce rost are aceasta sondare a opiniei publice?Sau unde se minte?Doar se stie dinainte raspunsul!!NU!!!

dinu
11 sep 22:36
+0
VOTURI
-0

Nu intelegi nimic. Era vorba de magaginele retail, gen Cora Carrefour Real. Alea nu sunt mall-uri. La mall merge lumea sa-si ia o haina mai de Doamne-Ajuta, sa bea o cafea adevarata, sa vada un film etc. Tu vezi filme la Carrefour?

dinu
11 sep 18:28
+0
VOTURI
-0

Arhitectură, lumină, civilizaţie, ambient, parc, terase, magazine, spaţiu public, socializare, afaceri, bani, profit, locuri de muncă. Cam asta înseamnă mall-ul acesta. Poţi fi împotrivă? Are zona asta ceva din cele de mai sus?

vlad
11 sep 13:34
+0
VOTURI
-0

Sunt foarte bune : aduc locuri de munca,dechid ,lumineaza si civilizeaza zonele in care apar. !

Toate fabricile si uzinele trebuie scoase din oras dar astfel ce centre comerciale sa ramana.

egh
11 sep 12:29
+0
VOTURI
-0

Nu ati spus ca nu mai construiti malluri in oras ? v-ati sucit ?

Faceti un parc cu esplanada si parcare subterana pentru stadion. Niste gradini, ceva sa ramana de referinta peste zeci de ani.

Daca faceti mall s-a terminat cu traficul in zona. Treziti-va !

Luati exempu Valencia, Madrid, Paris, etc.

cora
11 sep 12:16
+0
VOTURI
-0

Escrocul asta de Oprescu ar vinde tot terenul Bucurestilor pentru mall-uri,numai sa-i iasa lui comisioanele! Ce nevoie avem de atatea mall-uri,din moment ce ne plangem, toata ziua-buna ziua, cat suntem de saraci! Iata ca nu suntem atat de saraci,din moment ce mall-urile prospera! Si sunt pline aproape 24 din 24 de ore zilnic!Inseamna ca au profituri si ca sunt rentabile.

xyz
11 sep 17:59
+0
VOTURI
-0

terenul a apartinut fostei societati Electroaparataj, nu lui Oprescu. singura problema pe care o vad este ca s-ar crea trafic mare in zona . ca investitie si civilizatie este foarte util proiectul. oricum se va construi ceva in zona, ca doar n-o sa puna gazon si flori pe locul fostei intreprinderi comuniste.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h