Mensa, organizația celor mai inteligente persoane din lume, face o testare la BucureștiMENSA, organizația celor mai inteligente persoane din lume, organizează pe 23 martie 2013 o sesiune de testări în București.

Bucurestenii isi pot testa IQ-ul prin programul MENSA, duminica, 26 aprilie
Bucureștenii își pot testa IQ-ul prin programul MENSA, duminică, 26 aprilie

Mensa România va susține o sesiune de testări în București, pe data de 23 martie 2013, ora 11:00, la Facultatea de Inginerie a Instalațiilor, Bd-ul Pache Protopopescu Nr. 66 Sector 2, sala P1.

Taxa de înscriere este de 25 lei pentru plata prin banca sau 35 lei pentru plata pe loc, la testare. Data limită pentru înscriere este 21 martie 2013, potrivit Realitatea.net.

GENIU la numai DOI ani. Românul cu un coeficient de inteligență comparabil cu cel al lui Einstein
Organizația Mensa a fost creată în 1946 cu scopul de a identifica şi pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligenţă. Singurul criteriu de admitere în Mensa este obţinerea unui scor care plasează individul în primele două procente din populație în ceea ce privește nivelul de inteligență.

În data de 1 iunie 2012, din Mensa România făcea parte în mod oficial 284 de persoane.

O sesiune de testări MENSA România va fi organizată și la Cluj Napoca, pe data de 31 martie 2013.

Pentru a vedea dacă aveți șanse să intrați în MENSA, puteți realiza un test asemnănător celui oficial al MENSA România pe site-ul mensa-romania.ro.

Etichete: Bucureşti, persoane, România, testare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE