MERGEA/BOPANNA VS TECĂU/ROJER, în SEMIFINALE, la turneul de la WimbledonWIMBLEDON 2015: Florin Mergea şi Rohan Bopanna au reuşit să îi învingă, marţi, pe favoriţii numărul 1 ai probei de dublu de la Wimbledon şi să se califice astfel în semifinale, unde se vor duela cu cuplul Horia Tecău/Jean-Julien Rojer.

MERGEA/BOPANNA VS TECAU/ROJER, in SEMIFINALE, la turneul de la Wimbledon
MERGEA/BOPANNA VS TECĂU/ROJER, în SEMIFINALE, la turneul de la Wimbledon
Foto: fanatik.ro

WIMBLEDON 2015: Cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna (Romania/India), cap de serie numarul 9, s-a calificat, marti, in semifinalele probei de dublu de la Wimbledon, dupa ce a invins, in sferturile de finala, cu scorul de 5-7, 6-4, 7-6 (9), 7-6 (5), dupa doua ore si 34 de minute, perechea americana formata din gemenii Bob si Mike Bryan, principalii favoriti ai competitiei.

In semifinale, Florin Mergea si Rohan Bopanna vor intalni perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numarul 4, care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-3, 7-6 (2), de cuplul Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Polonia/Serbia), cap de serie numarul 7, informeaza site-ul oficial al competitiei, preluat de Mediafax si citat de HotNews.ro.

WIMBLEDON 2015: Anterior, Tecau si Mergea au mai fost adversari in circuitul ATP de cinci ori, echipa sportivului din Constanta castigand de fiecare data.

In acest an, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au impus in fata cuplului Florin Mergea/Rohan Bopanna, scor 6-3, 6-7 (7), 6-3, in optimi de finala la Roland Garros, si cu 6-2, 5-7, 10-8, in aceeasi faza la Roma, iar anul trecut, in sferturile de finala ale turneului de la s-Hertogenbosch, Tecau si Rojer au dispus, cu scorul de 6-3, 6-4, de Mergea si partenerul lui de atunci, croatul Marin Draganja.

WIMBLEDON 2015: Calificarea in semifinale la dublu este recompensata la Wimbledon cu un premiu total de 85.000 de lire sterline (aproape 120.000 de euro) si 780 de puncte in clasamentul ATP.

Etichete: Florin Mergea, horia tecau, Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, semifinale Wimbledon, Wimbledon, WIMBLEDON 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE