Mergea și Bopanna, în semifinalele probei de dublu la RomaPerechea formată din tenismanul român Florin Mergea și cel indian Rohan Bopanna s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP World Tour Masters 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 3.748.925 euro, vineri, după victoria cu 6-3, 6-4 în fața cuplului Philipp Kohlschreiber (Germania)/Viktor Troicki (Serbia).

Mergea si Bopanna
Mergea şi Bopanna

Mergea și Bopanna, favoriții numărul șase ai probei, s-au impus în doar 56 de minute și sunt la a doua semifinală consecutivă la un turneu Masters 1.000. În weekend-ul trecut, perechea româno-indiană a pierdut finala la Madrid, scrie Agerpres.

Învingătorii și-au asigurat un cec de 54.550 de euro și 360 de puncte ATP, iar în penultimul act vor înfrunta cuplul Vasek Pospisil (Canada)/Jack Sock (SUA), cap de serie numărul opt. Cele două cupluri s-au mai întâlnit o dată, în 2014, în optimile Mastersului de la Shanghai, Mergea și Bopanna câștigând atunci cu 2-6, 6-3, 11-9. Anul trecut, la Roma, Mergea și Bopanna au fost întrecuți în optimi de Horia Tecău și Jean-Julien Rojer.

Etichete: Florin Mergea, Florin Mergea Rohan Bopanna, mergea, Mergea și Bopanna, Roma, semifinalele dublu, turneu la Roma, turneu roma

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE