Mersul cu maşina duce la creşterea riscului de cancer. Cum poţi preveni apariţia boliiInteriorul de plastic al autoturismului elibereaza anumite substante extrem de periculoase care pot cauza aparitia cancerului.

Mersul cu masina duce la cresterea riscului de cancer. Cum poti preveni aparitia bolii
Mersul cu maşina duce la creşterea riscului de cancer. Cum poţi preveni apariţia bolii
Foto: gazetabt.ro

Un studiu medical a scos la iveala faptul ca obiectele de plastic din masini includ benzen, o toxina care contribuie la cresterea riscului de cancer, scrie e-dimineata.ro. Pentru a preveni aparitia cancerului este necesar sa deschideti geamurile timp de 2-3 minute si sa porniti aerul conditionat inainte sa intrati in vehicul. In acest fel va puteti feri de pericolele majore reprezentate de aceasta substanta.

Atunci cand masina este expusa direct la soare si temperatura depaseste 15 °C, nivelul de benzen se ridica in interior pana la valoarea de 2000 – 4000 mg, o valoare de 40 de ori mai mare decat nivelul recomandat. Daca tineti geamurile inchise, respirati mari cantitati de benzen toxic fara sa va dati seama ce efect negativ devastator il are acesta asupra rinichilor si ficatului. Si mai important decat atat este faptul ca aceasta toxina este foarte dificil de eliminat din organismul uman.

Etichete: boală, cancer, masina

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h