Mesaj dur la adresa lui Victor Ponta, pe pagina de Facebook a HotNews: "Sper să crapi"Pe contul de Facebook al site-ului de ştiri HotNews a apărut, miercuri, un mesaj dur la adresa fostului premier Victor Ponta. Administratorul paginii de Facebook a fost concediat, iar reprezentanţii site-ului și-au cerut scuze față de fostul premier.

Mesaj dur la adresa lui Victor Ponta, pe pagina de Facebook a HotNews
Mesaj dur la adresa lui Victor Ponta, pe pagina de Facebook a HotNews

Unul dintre administratorii site-ul de ştiri HotNews a share-uit, miercuri, pe Facebook, o ştire despre Victor Ponta care l-a ironizat pe Dacian Cioloș, după ce acesta a explicat de unde provine al doilea său prenume, Julien. Știre era însoțită de comentariul "Sper să crapi, Victor Ponta!".

Postarea a fost ştearsă de pe Facebook, iar cei de la HotNews și-au cerut scuze față de Victor Ponta.

"Unul dintre administratorii contului de Facebook ai HotNews.ro a avut o postare îngrozitoare, inacceptabilă, la adresa fostului premier Victor Ponta. Ne cerem scuze public atât lui Victor Ponta, cât și publicului, pentru această postare care nu are ce căuta în spațiul public. Colaboratorul care a postat acest lucru a fost dată afară de la HotNews.ro. Reiterăm atașamentul nostru pentru decența discursului în spațiul public și hotărârea de a lupta cu orice mijloace pentru a păstra un spațiu public curat. Încă o dată, prezentăm scuzele noastre", a transmis HotNews.

Etichete: angajat hotnews, hotnews, mesaj dur victor ponta, Victor Ponta

0/1 COMENTARII
Baa, daca voi si cu leprele voastre n-ati crapat,
16 nov 22:51
+0
VOTURI
-0
probabil ca n-o sa crape nici asta. Mai ales ca n-a furat nici pensii nici salarii. Adevar este ca nici nu le-a dat pe toate inapoi. Insa, oricum, MOARTE JAVRELOR !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h