Mesaj emoţionant al Prinţului Charles, după tragedia din Club ColectivMoştenitorul coroanei britanice, prinţul Charles, a transmis un mesaj emoţionant rudelor şi prietenilor celor 30 de morţi din Clubul Colectiv, dar şi celor apropiaţi răniţilor în urma acestui incendiu de proporţii. 

Mesaj emotionant al Printului Charles, dupa tragedia din Club Colectiv (Foto fanatik.ro)
Mesaj emoţionant al Prinţului Charles, după tragedia din Club Colectiv (Foto fanatik.ro)

"Am fost profund şocat când am aflat de teribila tragedie produsă vineri într-un club de noapte din Bucureşti şi vreau să ştiţi ceea ce simt pentru toţi românii care i-au pierdut pe cei dragi în acel incendiu îngrozitor", a spus prinţul Charles, potrivit România TV.

90 de răniţi din incendiul de la Colectiv se zbat între viaţă şi moarte, la spital. SITUAŢIA ACTUALĂ

UPDATE: Până în prezent, 30 de persoane au murit, în urma incendiului de vineri de la Club Colectiv, iar alte 90 sunt în stare foarte gravă la spitalele din Bucureşti şi se zbat între viaţă şi moarte. Potrivit ultimelor date centralizate, în urma incendiului din Club Colectiv, sunt acum internate în spital 137 de persoane, 90 fiind în stare gravă şi aproape 40 în stare critică.

Victimele incendiului din Club Colectiv, comemorate de GOOGLE România

INCENDIU CLUB COLECTIV PE GOOGLE ROMÂNIA. Tragedia din Club Colectiv din Bucureşti în care 30 de tineri au murit arşi de vii este comemorată, luni, de GOOGLE România printr-o fundă de doliu afişată pe prima pagină a motorului de căutare online.

"Inima mea este alături şi de cei aflaţi în spital şi de familiile lor aflate alături şi care aşteaptă cu nelinişte. Gândurile şi rugăciunile mele se îndreaptă către poporul român.,, a scris pe facebook prinţul Charles al Marii Britanii.

UPDATE Patronii Clubului Colectiv, ADUŞI CU MANDAT la Parchetul General pentru audieri

UPDATE Anchetatorii adună probe din Clubul Colectiv, luni dimineaţă, clubul în care 30 de persoane au murit arse de vii, alte 90 fiind în stare critică internate în spitalele din Capitală. Tot luni, procurorii încep audierile în DOSARUL COLECTIV, la Parchetul General urmând să fie audiaţi atât patronii clubului, cât şi mai mulţi martori. Potrivit unor surse judiciare, aceștia au ajuns în jurul orei 14.00 la Parchetul General.

Etichete: Mesaj emoţionant, prinţul Charles, tragedia din Club Colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE