Mesaj emoţionant pe Facebook, după moartea unei prezentatoare TV de 23 de ani din RomâniaPaula Raţ a murit în aprilie într-un tragic accident petrecut pe Drumul Naţional 79, la intrarea în localitatea bihoreană Avram Iancu. Familia acesteia a postat acum, la şase luni de la incident, un mesaj emoţionant pe reţeaua de socializare Facebook. 

Mesaj emotionant pe Facebook, dupa moartea unei prezentatoare TV de 23 de ani din Romania
Mesaj emoţionant pe Facebook, după moartea unei prezentatoare TV de 23 de ani din România

"ACUM, ȘASE LUNI, ADICĂ 17 APRILIE, VINERI, ORA 22.26, FIICA NOASTRĂ A PLECAT PENTRU TOTDEAUNA ÎN CERURI, LĂSÂNDU- NE ÎMPIETRIȚI CU SUFLETELE PLINE DE DURERE CARE SE ACCENTUEAZĂ PE ZI CE TRECE. DORUL DUPĂ FIICA NOASTRĂ ATINGE CULMILE DISPERĂRII. DOAMNE CE SOARTA NE-AI ALES SĂ RĂMÂNEM FĂRĂ ÎNGERUL NOSTRU. SENSUL VIEȚII NOASTRE NU MAI ESTE. PAULA SĂ CÂNȚI ÎN CERURI PENTRU TOȚII SĂTMĂRENII CARE AU FOST LA RÂNDUL LOR ȘOCAȚI LA AFLAREA VEȘTII PLECĂRII TALE. DUMNEZEU SĂ-ȚI DEA PUTERE SĂ FII ÎNGERUL NOSTRU PĂZITOR. NU TE VOM UITA NICIODATĂ, ÎNGERAȘ" se arată în mesajul postat de familia Paulei, conform romaniatv.net. 

Prezentatoarea TV Paula Raţ  a murit în urma unui accident de maşină care s-a produs pe DN 79. Iubitul ei şi părinţii acesteia au fost internaţi în stare gravă la spital, potrivit voceatransilvaniei.ro.

Fiica fostului preşedinte al clubului de fotbal Olimpia Satu Mare, Paula David Raţ, era o cunoscută artistă şi realizatoare TV din Satu Mare.

Etichete: accident, mesaj facebook, moarte, paula frat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE