MESAJE BOBOTEAZĂ 2017. Urări frumoase de Bobotează: Vin Ioane de cuteza/ Şi pe domnul îl boteazăMESAJE BOBOTEAZĂ. Botezul Domnului sau Boboteaza, serbată pe 6 ianuarie, este un prilej cu care puteți trimite mesaje prietenilor, colegilor și rudelor.

MESAJE SI URARI DE BOBOTEAZA: Ce mesaje puteti trimite de Boboteaza, pe 6 ianuarie
MESAJE ŞI URĂRI DE BOBOTEAZĂ: Ce mesaje puteți trimite de Boboteaza, pe 6 ianuarie
Foto: realitatea.net

MESAJE BOBOTEAZA. Trimite celor apropiati mesaje frumoase de Boboteaza, 6 ianuarie 2015 URĂRI ȘI MESAJE de BOBOTEAZĂ. Trimite celor apropiați mesaje frumoase de Bobotează, 6 ianuarie 2015

MESAJE BOBOTEAZA 2017. In aceasta sarbatoare sfanta si mare ne aducem aminte de toti cei dragi, dar si de cei care fie ca sunt aproape, fie ca sunt departe raman in rugaciunile si in iubirea noastra.

MESAJE BOBOTEAZA. Vin Ioane de cuteza/ Si pe domnul il boteaza/ Eu sunt pulbere, tarana/ Si-mi tremura a mea mana.

Sa iesim in intampinarea lui Hristos. Sa ne spalam in apele Iordanului, adica sa spalam pacatele prin spovedanie si lacrimi de pocainta. Apoi sa ne impacam unii cu altii, ca dragostea acopera multime de pacate. Sa ascultam glasul Tatalui, Care ne graieste din cer.

MESAJE BOBOTEAZA 2017. Botezul Domnului să vă aducă pace şi sănătate, lumină şi ajutor, pentru a trăi viaţa ca dar al lui Dumnezeu, cultivat prin credinţă şi fapte bune! Sarbatori fericite!

De Boboteaza primim puterea sa ne iubim, nu numai unul cate unul, ci sa-i iubim pe toti oamenii, pentru ca fiecare poate deveni un «tu» al nostru. Asta e crestinismul: religia iubirii.

Etichete: Bobotează, BOBOTEAZA 2017, MESAJE BOBOTEAZEA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE