MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU SOACREMESAJE DE 8 MARTIE PENTRU SOACRE: Și soacrele sunt femei, nu-i așa? Mai bune sau mai rele, ele sunt sărbătorite pe 8 Martie, de Ziua Internațională a Femeilor, așa că poate vreți să le trimiteți un mesaj de felicitare.

MESAJE 8 MARTIE PENTRU DOAMNE:Cele mai frumoase MESAJE DE 8 MARTIE pe care le poti trimite doamnelor
MESAJE 8 MARTIE PENTRU DOAMNE:Cele mai frumoase MESAJE DE 8 MARTIE pe care le poţi trimite doamnelor
Foto: bistritanews.ro

MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU SOACRE: Soacra e a doua mamă, de aceea, îți spun: Mamă, să ne trăiești! 

„La multi ani! și vă doresc să aveți în suflete minunatele culori ale primăverii de care sa vă bucurați!"

„De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer „La multi ani", celei mai grozave soacre!"

„Mi-ai adus bucuria de a avea două mame. Una aici, aproape, și una ceva mai departe. Îți multumesc pentru că m-ai primit și adoptat cu atâta căldura, bucurie și mândrie. La multi ani de 8 Martie, mamă soacră!"

„Te admir din toată inima pentru cine ești, pentru eleganța ta, pentru calmul tău, pentru frumusețe, pentru generozitate, pentru delicatețe... Iartă-mă pentru toate momentele în care uit să-ți arăt asta. Îți mulțumesc! Sunt recunoscătoare că ești în viața mea! La multi ani frumoși, luminoși, plini de iubire!"

„Fie ca primăvara iubirii să îţi inunde sufletul cu bucuria şi parfumul tuturor florilor sale. Îţi doresc un 8 Martie cât mai frumos!"

MESAJE DE 8 MARTIE

"Mamă soacră, îți mulțumesc că l-ai făcut și l-ai crescut pe cel care este fericirea vieții mele"

Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ți spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat de la tine: cum să dăruiesc necondiționat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fară a cere nimic în schimb, tu ești cea care mi-a oferit sprijin și incurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viața părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea!

MESAJE DE 8 MARTIE

Etichete: 8 Martie, mesaje de 8 martie, ziua femeii, ziua internationala a femeilor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE