Mesaje de Crăciun de la preşedintele Iohannis şi premierul Cioloş. Ce au transmis cei doiPremierul Dacian Cioloș a ales rețeaua Facebook pentru a le ura românilor Crăciun fericit. La fel a procedat și președintele Klaus Iohannis care a ales să le spună "Crăciun fericit" românilor într-o variantă video. 

Mesaje de Craciun de la presedintele Iohannis si premierul Ciolos. Ce au transmis cei doi (Foto stirileprotv.ro)
Mesaje de Crăciun de la preşedintele Iohannis şi premierul Cioloş. Ce au transmis cei doi (Foto stirileprotv.ro)

Dacian Cioloș a scris un mesaj de Crăciun scurt pentru toți românii. "Crăciun fericit alături de cei dragi! În pace, liniște și bucurie, cu credința că re-nașterea e întotdeauna oportunitatea unui nou început. Care, pentru a fi mai bun, depinde doar de noi. Cu respect!", a notat Cioloș, joi, în ajunul Crăciunului, pe Facebook.

Pe 10 noiembrie 2015, Dacian Cioloș a fost desemnat premier de preşedintele Klaus Iohannis pentru formarea noului Guvern.

Și președintele României, Klaus Iohannis a avut un mesaj de Crăciun. Spre deosebire de premier, mesajul acestuia a fost video. "Naşterea Domnului este sărbătoarea pe care cu toții o aşteptăm cu bucurie, pentru a fi împreună cu familia. Spiritul Crăciunului constă în a-i simţi alături pe toţi cei dragi şi a celebra generozitatea, buna înţelegere şi liniştea. Crăciun fericit tuturor", a spus șeful statului, conform Libertatea. 

Vezi aici mesajul video complet al şefului statului. 

Etichete: ciolos, iohannis, mesaj craciun

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE