MESAJE DE FLORII: Mesajul președintelui Băsescu de FLORII, pentru cei care își serbează onomasticaMESAJE DE FLORII: Preşedintele Traian Băsescu a transmis, duminică, un mesaj cu prilejul Sărbătorii Floriilor, urând "La mulţi ani!" celor care îşi sărbătoresc ziua onomastică.

MESAJE DE FLORII: Mesajul presedintelui Basescu de FLORII, pentru cei care isi serbeaza onomastica
MESAJE DE FLORII: Mesajul președintelui Băsescu de FLORII, pentru cei care își serbează onomastica

MESAJE DE FLORII:  "Transmit cele mai bune gânduri şi sincerele mele urări de sănătate tuturor celor care îşi serbează ziua numelui astăzi, în Duminica Floriilor. Fie ca această sfântă sărbătoare a creştinilor să constituie pentru noi toţi un prilej de bucurie alături de cei dragi, dar şi un bun moment de reflecţie la adevăratele valori ale spiritualităţii noastre! La mulţi ani!", se arată în mesajul şefului statului, potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

FLORII: Aproape 1,5 milioane de români, dintre care peste 850.000 de femei, îşi serbează onomastica de FLORII, dintre aceştia cei mai mulţi având numele Florin, Viorel, Viorica şi Florentina, potrivit informaţiilor transmise de Ministerul Afacerilor Interne.

Etichete: florii, MESAJE FLORII

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h