Mesaje de Sfântul Gheorghe 2017. Cele mai ORIGINALE URĂRI, SMS-uri şi felicitări pentru 23 APRILIEMesaje de Sfântul Gheorghe 2017. Cele mai ORIGINALE URĂRI, SMS-uri şi felicitări pentru 23 APRILIE. Ortodocşii îl pomenesc, duminică, pe SFÂNTUL GHEORGHE, purtătorul de biruinţă. Sărbătorit în fiecare an pe 23 aprilie, SFÂNTUL GHEORGHE este unul dintre cei mai iubiţi sfinţi din calendarul ortodox, ziua fiind marcată, potrivit tradiţiei populare, prin împodobirea caselor cu crengi verzi care simbolizează renaşterea naturii.

MESAJE SFANTUL GHEORGHE: CELE MAI FRUMOASE ȘI INSPIRATE MESAJE ȘI URARI DE SF. GHEORGHE
MESAJE SFÂNTUL GHEORGHE: CELE MAI FRUMOASE ȘI INSPIRATE MESAJE ȘI URĂRI DE SF. GHEORGHE

Mesaje de Sfântul Gheorghe 2017. Cele mai ORIGINALE URĂRI, SMS-uri şi felicitări pentru 23 APRILIE. 

Sfântul Mare Mucenic Gheorghe s-a născut din părinţi creştini în Capadocia, în timpul împăratului Diocleţian, în secolul al IV-lea. Ajunge în slujba împăratului ca militar şi se confruntă în mod direct cu persecuţiile asupra creştinilor începute în anul 303, scrie news.ro.

Îşi mărturiseşte credinţa în Hristos şi este întemniţat din cauza acestor convingeri religioase. În încercarea de a fi forţat să renunţe la credinţa creştină, este torturat şi ucis prin decapitare pe 23 aprilie. Această zi rămâne ziua sa de prăznuire.

În iconografie, Sfântul Gheorghe apare călare pe un cal, străpungând cu suliţa un balaur. Ipostaza ilustrează o legendă potrivit căreia Sfântul Gheorghe a salvat cetatea Silena din provincia Libiei, terorizată de un balaur.

Reprezentarea sfântului biruitor simbolizează modelul de curaj în lupta cu diavolul.

Mesaje de Sfântul Gheorghe 2017. Cele mai ORIGINALE URĂRI, SMS-uri şi felicitări pentru 23 APRILIE.  În unele icoane Sfântul Gheorghe apare însoţit de alţi doi sfinţi militari, Theodor-Tiron şi Dimitrie.

Aproape 900.000 de cetăţeni români îşi sărbătoresc onomastica cu ocazia Sărbătorii Sfântului Mare Mucenic Gheorghe.

Ttrebuie sa te pregatesti din timp cu mesaje inspirate si urari de bine. Este vorba despre Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, care este celebrat pe 23 aprilie. In cele ce urmeaza, noi iti vom da cateva idei din care te poti inspira pentru a le transmite rudelor si prietenilor apropiati un gand bun.

Mesaje de Sfântul Gheorghe 2017. Cele mai ORIGINALE URĂRI, SMS-uri şi felicitări pentru 23 APRILIE.  In parfumul diminetii, tin a te felicita. La multi ani George/Georgiana!


La multi ani si mult noroc in aceasta zi minunata. Iti doresc tot binele din lume !

Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!

Draga George, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi Ani, sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

În zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îţi urez multă sănătate şi fericire!

 Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească!

 La Mulţi Ani, Gheorghe, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

 Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

Mesaje de Sfântul Gheorghe 2017. Cele mai ORIGINALE URĂRI, SMS-uri şi felicitări pentru 23 APRILIE.  Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele si nu numai, sa fii fericit/a, iubit/a, sa ai parte numai de raze de soare in viata. Iti urez un sincer La Multi Ani!


Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

Iata cele mai frumoase mesaje pe care le poti trimite de Sfantul Gheorghe!

Gheorghe, George, Gicu, Geta, Gelu, Gheorghita, Georgeta si chiar si Iorgu sunt cei care vor fi sarbatoriti pe 23 aprilie. Pentru ei, am pregatit 8 mesaje care sa le cinsteasca numele.

La multi ani si fie ca Sfantul Mucenic Gheorghe sa te calauzeasca si sa te protejeze!

La multi ani cu ocazia onomasticii! Sa ai parte de noroc si de sanatate, iar sfantul al carui nume il poti sa iti poarte de grija!

Draga George / Georgeta / Gheorghe etc., iti dorim un sincer "La multi ani" si speram ca aceasta zi speciala sa o petreci plin de voiosie alaturi de cei dragi!

 La multi ani, draga Gheorghita / Te-asteptam toti la portita / Sa-nchinam un paharel / Si o portie de sarmale / In cinstea mariei tale!
 Draga tata / mama, cu ocazia onomasticii tale, iti uram sa ai parte de multi ani cu sanatate, ca-i mai buna decat toate, iar noi alaturi iti vom fi, sa ne bucuram impreuna de momentele fericite, ca o familie unita!

Mesaje de Sfântul Gheorghe 2017. Cele mai ORIGINALE URĂRI, SMS-uri şi felicitări pentru 23 APRILIE.  Draga Gheorghe / Geta etc, cele mai bune ganduri ale noastre sa indreapta catre tine in aceasta zi sfanta si iti uram "La multi ani", sanatate si impliniri pe toate planurile!
 Sa fiti mereu tanar(a) si vesel(a), iar viata sa va fie plina cu bucurii! La multi ani, domnule Gheorghe / doamna Georgeta etc.!

Va uram un calduros "La multi ani" cu ocazia onomasticii dumneavoastra si fie ca zilele ce vor veni sa fie luminoase si pline de bucurii!

Astazi, fiind o zi frumoasa si stiind ca-i ziua ta

 

Catelush cu parul cret
Sa ai BMW-ul in cotet
Si o vila cu piscina
O lopata pentru bani
Sanatate, La Multi Ani!


Mesaje de Sfântul Gheorghe 2017. Cele mai ORIGINALE URĂRI, SMS-uri şi felicitări pentru 23 APRILIE.  Iti urez un sincer La multi ani si fie ca Sfantul a carui nume il porti sa vegheze asupra ta. La multi ani!

Mesajele de Sfantul Gheorghe trebuie sa fie personalizate, astfel incat destinatarul sa stie ca te-ai gandit la el si ai dorit sa ii transmiti din tot sufletul urarile tale de bine.

 La mulţi ani şi fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani de ziua numelui!

Tot ce-ţi doresti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!

 De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!

Mesaje de Sfântul Gheorghe 2017. Cele mai ORIGINALE URĂRI, SMS-uri şi felicitări pentru 23 APRILIE. 

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

 Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Gheorghe pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

 Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!

In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire!

 Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Mesaje de Sfântul Gheorghe 2017. Cele mai ORIGINALE URĂRI, SMS-uri şi felicitări pentru 23 APRILIE. 

Etichete: 23 APRILIE 2017, Cele mai ORIGINALE URĂRI, felicitări, Mesaje de Sfântul Gheorghe 2017, SMS-uri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE