MESAJE FRUMOASE DE FLORII 2015. CELE MAI FRUMOASE MESAJE, URĂRI, FELCITĂRI ȘI SMS-URI DE FLORII 2015MESAJE FRUMOASE DE FLORII 2015. CELE MAI FRUMOASE MESAJE, URĂRI, FELCITĂRI ȘI SMS-URI DE FLORII 2015. În ultima duminică dinainte de Paști, creștinii-ortodocși sărbătoresc Floriile. Dacă aveți persoane dragi care de FLORII își sărbătoresc onomastica și vreți să le trimiteți MESAJE FRUMOASE DE FLORII, B365.ro vă vine în ajutor cu multe texte inspirate pentru MESAJE, URĂRI, FELCITĂRI ȘI SMS-URI DE FLORII 2015.


MESAJE FRUMOASE DE FLORII 2015. CELE MAI FRUMOASE MESAJE, URARI, FELCITARI ȘI SMS-URI DE FLORII 2015
MESAJE FRUMOASE DE FLORII 2015. CELE MAI FRUMOASE MESAJE, URĂRI, FELCITĂRI ȘI SMS-URI DE FLORII 2015

MESAJE FRUMOASE DE FLORII 2015. CELE MAI FRUMOASE MESAJE, URĂRI, FELCITĂRI ȘI SMS-URI DE FLORII 2015

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

MESAJE DE FLORII. Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani!


De ziua numelui îţi dăruiesc toate florile din lume însoţite de sănătate, fericire, multe bucurii şi belşug! La mulţi ani!

Vei primi flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani!

MESAJE FRUMOASE DE FLORII 2015. De ziua ce-ţi surâde-n prag, Şi-i porti frumosul nume, Eu îţi doresc tot ce-i mai drag, Şi mai frumos pe lume.

Adevărata frumuseţe vine din suflet şi încălzeşte lumea cu bunătatea, onestitatea şi compasiunea ei. Eşti o persoană cu adevarat frumoasă şi îţi urez să ai parte de o zi cu multe bucurii, de ziua numelui tău.

Pentru că florile înfloresc în fiecare primăvară, pentru că suntem tineri şi iubim prietenia, în numele ei şi a tot ce-i frumos, eu îţi doresc fericirea!

O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine. O floare si un sincer La Multi Ani! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa!

Fie ca pe oriunde ai merge, trandafirii să-ţi răsară în cale şi garoafe să-ţi rămână în urmă. La mulţi ani!

Tot ce-ţi doreşti, tot ce-ţi lipseşte, un mesaj pentru Floarea mea, de la cel ce te iubeşte!

CELE MAI FRUMOASE MESAJE, URĂRI, FELCITĂRI ȘI SMS-URI DE FLORII 2015

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubită şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani!

URĂRI DE FLORII. Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!

Vei primi flori de ziua ta... Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare... La mulţi ani!

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume - florile, minuni ale naturii. La mulţi ani!

Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani!

Astazi, fiind o zi frumoasă,/ Şi ştiind că-i ziua ta,/ În parfumul dimineţii,/ Ţin a te felicita. Astăzi, ziua fericirii,/ Pentru tine a sosit/ Îţi doresc în a ta viaţă,/ Numai drumul aurit,/ Flori frumoase, fericire,/ Să răsară-n calea ta,/ Iar acum, te rog, primeşte,/ La mulţi ani, din partea mea.

Etichete: FELICITĂRI DE FLORII, florii 2015, MESAJE DE FLORII 2015, mesaje frumoase de florii, SMS-uri DE FLORII, URĂRI DE FLORII

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE