MESAJE FRUMOASE DE FLORII. MESAJE, URĂRI ȘI SMS-URI DE TRIMIS CELOR DRAGI DE FLORIIMESAJE FRUMOASE DE FLORII. URĂRI DE LA MULȚI ANI PENTRU CEI DE DRAGI DE FLORII. SMS-URI DE FLORII. Duminică, 5 aprilie, creştinii ortodocşi sărbătoresc Floriile sau Intrarea Domnului în Ierusalim. Dacă aveţi rude, colegi sau prieteni care poartă nume de flori și vreți să le transmiteți o urare noi vă ajutăm să fiți mai inspirați.

MESAJE FRUMOASE DE FLORII. MESAJE, URARI ȘI SMS-URI DE TRIMIS CELOR DRAGI DE FLORII
MESAJE FRUMOASE DE FLORII. MESAJE, URĂRI ȘI SMS-URI DE TRIMIS CELOR DRAGI DE FLORII

MESAJE FRUMOASE DE FLORII. Fie ca inima şi sufletul tău să se deschidă precum florile de primăvară şi să primească în ele toată bucuria şi fericirea. La mulţi Ani!

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume - florile, minuni ale naturii. La mulţi ani!

Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani!

Astazi, fiind o zi frumoasă,/ Şi ştiind că-i ziua ta,/ În parfumul dimineţii,/ Ţin a te felicita. Astăzi, ziua fericirii,/ Pentru tine a sosit/ Îţi doresc în a ta viaţă,/ Numai drumul aurit,/ Flori frumoase, fericire,/ Să răsară-n calea ta,/ Iar acum, te rog, primeşte,/ La mulţi ani, din partea mea.

Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani!

La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un "Floricel".

URĂRI DE FLORII. Apropiidu-se o mare zi de sarbatoare, când e si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci. LA MULTI ANI!

Pentru doamne şi domnişoare/ Toţi cu numele de floare/ Mult noroc şi fericire.../ La mulţi ani şi numai bine!

MESAJE DE FLORII. O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine. O floare si un sincer La Multi Ani! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa!

Fie ca pe oriunde ai merge, trandafirii să-ţi răsară în cale şi garoafe să-ţi rămână în urmă. La mulţi ani!

LA MULTI ANI DE FLORII. Duminica Floriilor este o sărbătoare creștină fără dată exactă, celebrată întotdeauna în ultima duminică dinaintea Paștelui. Iată câteva sugestii de mesaje, sms-uri şi urări de Florii, pentru cei dragi:

De ziua ce-ti surâde-n prag,/ Ş-i porţi frumosul nume,/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag,/ Şi mai frumos pe lume. La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII, SMS-URI DE FLORII, URĂRI DE FLORII. Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!

Floare pura, floare sfântă, azi e ziua ta.../ Soarele a aflat şi el,/ Luna... da, şi ea! Fericire le-a adus,/ Mie... împlinire,/ Că iubesc o stea divină cu nume de floare!/ La mulţi ani!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează "la mulţi ani!"

MESAJE DE FLORII. Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani!

Pentru ca esti o persoana deosebita, toate florile din lume ureaza un sincer "La multi ani" unei alte flori!

Îţi mulţumesc, de ziua ta, pentru ca m-ai iubit cu gingasia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir si caldura unei flori de camp. La mulţi ani!

MESAJE, URĂRI ȘI SMS-URI DE TRIMIS CELOR DRAGI DE FLORII Sa-ti fie viata un buchet de flori intr-o gradina plina de realizari. La multi ani de ziua numelui!

Fie ca, pe oriunde ai merge, trandafiri sa-ti rasara in cale si garoafe sa-ti ramana in urma. La multi ani!

Etichete: florii, La mulți ani de Florii, mesaje de florii, mesaje frumoase de florii, SMS-uri DE FLORII, URĂRI DE FLORII

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE