MESAJE ȘI SMS-URI DE ANUL NOU. Spune-le "La mulţi ani" celor dragi - MESAJE REVELION 2015MESAJE ȘI SMS-URI DE ANUL NOU. MESAJE REVELION 2015. De Anul Nou, românii vor să le transmită celor dragi gânduri bune şi urări de bine. Vă prezentăm mai jos mai multe idei de MESAJE ȘI SMS-URI DE ANUL NOU, pe care le puteţi oferi drept cadouri de suflet rudelor şi prietenilor.

MESAJE ȘI SMS-URI DE ANUL NOU. Spune-le "La multi ani" celor dragi - MESAJE REVELION 2017
MESAJE ȘI SMS-URI DE ANUL NOU. Spune-le "La mulţi ani" celor dragi - MESAJE REVELION 2017
Foto: nstravel.ro

MESAJE ȘI SMS-URI DE ANUL NOU. MESAJE REVELION 2015. "Îţi doresc ca în anul 2015 sa ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8760 ore de înţelepciune, 525600 minute de distracţie şi în final 31536000 de secunde petrecute alături de persoana pe care o iubeşti!"

„În Anul Nou, îți doresc să ai un ianuarie minunat, un februarie plin de iubire, un martie liniștit, un aprilie fără stres, un mai plin de distracție, bucurie care să dureze din iunie până în noiembrie, iar la final, să ai parte de un decembrie de neuitat. Să ai un 2015 fabulos!"

MESAJE ȘI SMS-URI DE ANUL NOU. „Fie ca Anul Nou să îți aducă fericire, scopuri noi, realizări noi și multă inspirație nouă. Îți doresc un 2015 încărcat cu bucurii!"

MESAJE REVELION 2015. „Îți doresc ca 2015 să fie plin doar de mireasma trandafirilor, înseninat de toate luminile lumii și binecuvântat cu toate zâmbetele de pe planetă. Sper ca Noul An să fie anul în care ți se împlinesc toate visurile. La mulți ani!"

„Timpul este ca un râu: nicio apă nu trece de două ori pe sub picioarele tale, niciun moment nu se repetă, așa că învață să prețuiești fiecare clipă în Noul An. Lasă în urmă suferințele, durerea și tristețea și întâmpină 2015 cu zâmbetul pe buze. La mulți ani!

MESAJE ȘI SMS-URI DE ANUL NOU. „În 2015, sper să nu schimbi doar o filă în calendar, ci și prioritățile, angajamentele și acțiunile tale, pentru mai multă împlinire. La mulți ani!"

MESAJE REVELION 2015. „În 2015, îți doresc 12 luni de bucurie, 52 de săptămâni de distracție, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sănătate și un An Nou Fericit! La mulți ani!"

MESAJE ȘI SMS-URI DE ANUL NOU. MESAJE REVELION 2015. „Îmi doresc ca Anul Nou să fie special pentru tine și să îți umple zilele cu sănătate, fericire, strălucire, prosperitate și înțelepciune!"

„În Noul An îți doresc ca zilele să îți fie la fel de strălucitoare ca diamantul, prietenii tăi să fie la fel de buni ca aurul, inima ta să rămână verde ca smaraldul, iar sufletul să îți rămână pur ca perla!"

MESAJE ȘI SMS-URI DE ANUL NOU. „La final de 2014, îți doresc ca toate problemele și gândurile negative să dispară, iar 2015 să îți aducă succesul și împlinirile pe care le dorești."

MESAJE REVELION 2015. „Îți doresc ca în Noul An să lași în urmă tristețea, regretele și momentele dureroase și să ai parte doar de bucurii!"

MESAJE ȘI SMS-URI DE ANUL NOU. MESAJE REVELION 2015. „Nu este niciodată prea târziu să o iei de la capăt, dar este întotdeauna prea devreme să renunți. La mulți ani! Să ai un An Nou fericit!"

"Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma"

"Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!"

"Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!"

MESAJE ȘI SMS-URI DE ANUL NOU. "Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări."

MESAJE REVELION 2015. "E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri"

MESAJE ȘI SMS-URI DE ANUL NOU. MESAJE REVELION 2015. "Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus"

Etichete: mesaje anul nou, mesaje la mulţi ani, MESAJE REVELION 2015, MESAJE şi SMS-uri DE ANUL NOU, mesaje şi urări prin SMS, urări şi mesaje la mulţi ani

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE