Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Paște VIDEOPreședintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj românilor, pe Facebook, cu ocazia Paștelui.

Mesajul presedintelui Klaus
Mesajul președintelui Klaus
Foto: Facebook Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au participat la Slujba Învierii oficiată de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române Daniel, cei doi asistând la ceremonie din balconul Palatului Patriarhiei. Preşedintele şi soţia, de confesiune luterană, şi-au făcut apariţia la slujbă alături de Patriarhul Daniel, de la care au luat lumină, după care s-au retras în balcon, însoţiţi de un singur preot.

Pe parcursul cuvântării Patriarhului, Carmen Iohannis a cântat alături de credincioşi, în timp ce preşedintele şi-a ţinut mâna dreaptă în pardesiu, părând jenat de intervenţia chirurgicală la umăr, pe care a suportat-o în urmă cu câteva zile. În curtea Patriarhiei erau prezenţi în jur de 3.000 de oameni. La plecare, preşedintele a avut un scurt schimb de replici cu câţiva oameni, care i-au spus "Hristos a înviat!", şeful statului răspunzând "Adevărat a înviat!". Câteva persoane l-au aplaudat înainte de a se urca în maşină, împreună cu soţia.

Etichete: Klaus Iohannis, MESAJE PAȘTE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE