MESAJE SF. ANDREI HAIOASE. MESAJE ŞI URĂRI HAIOASE ŞI FRUMOASE DE SF ANDREI 2014, AZI, 30 noiembrieMESAJE SF ANDREI HAIOASE. MESAJE ŞI URĂRI DE SF ANDREI 2014. Sfântul Apostol Andrei este sărbătorit în fiecare an pe 30 noiembrie. Tot azi îşi sărbătoresc ziua onomastică peste 720.000 de români. Dacă vreţi să le trimiteţi celor dragi, rude și prieteni, MESAJE DE SF ANDREI HAIOASE vă prezentăm mai multe idei de MESAJE ŞI URĂRI SF ANDREI HAIOASE, pe care le puteţi trimite celor dragi dacă vreţi să îi faceţi să zâmbească.

MESAJE SF. ANDREI HAIOASE. Cele mai haioase si mai frumoase MESAJE SI URARI DE SF ANDREI 2014
MESAJE SF. ANDREI HAIOASE. Cele mai haioase şi mai frumoase MESAJE ŞI URĂRI DE SF ANDREI 2014
Foto: clopotel.ro

MESAJE SF ANDREI HAIOASE. La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

MESAJE ŞI URĂRI DE SF ANDREI 2014.

Un ocean de sanatate,

Un munte de noroc,

Un camion cu bani,

Si un sincer: La multi ani!

La multi ani, Andrei!

MESAJE DE SF ANDREI. Azi la meteo s-a anunţat cod galben de pupici şi de urări şi cred că responsabil pentru asta eşti tu. La mulţi ani!

MESAJE SF ANDREI HAIOASE. MESAJE ŞI URĂRI DE ANDREI 2014. La multi ani! Sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

MESAJE SF ANDREI HAIOASE. MESAJE ŞI URĂRI DE SF ANDREI 2014.

La multi ani cu veselie
Sanatate pe vecie
Casa plina de bucate
Dragoste pe saturate
Bani la greu
Noroc cu carul
La multi ani si sus paharul!!

La mulţi ani, Andreea!

MESAJE DE SF ANDREI FRUMOASE. Chiar daca ai nume de sfant stiu ca diseara o sa ne dai de baut, o sa ne cinstesti si o sa ne primesti cu masa plina. La mulţi ani!

URĂRI SFÂNTUL ANDREI.  Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm! La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!

MESAJE SF ANDREI HAIOASE. MESAJE ŞI URĂRI DE SF ANDREI 2014.

La mulţi ani şi îţi doresc ca în viaţă toate necazurile să le învingi! Se aude prin vecini că vrei sa te angajezi la pompieri, pentru că bei de stingi!

Deşi nu ai multe clase, tu ai a vieţii scoală, iar cine nu te ştie pe tine, e clar, nu are cultură generala! La mulţi ani!

MESAJE ŞI URĂRI DE SF ANDREI 2014. E 30 noiembrie şi se anunţă că vine iarna grea, aşa că voi sta în casă şi o să beau în cinstea ta! La mulţi ani!

MESAJE SF ANDREI HAIOASE. Hai noroc şi voie buna, să petrecem împreuna, c-astăzi este o zi mare, şi-i motiv de sărbătoare. La mulţi ani!

MESAJE SF ANDREI HAIOASE. MESAJE ŞI URĂRI DE SF ANDREI 2014. La mulţi ani, să ai o sănătate beton, să ai o zi bună şi să n-ai noroc de ghinion! La mulți ani, Deea!

MESAJE SF ANDREI HAIOASE. MESAJE ŞI URĂRI DE SF ANDREI 2014.

URĂRI SF ANDREI PENTRU COPII. Nu-ţi urez să ai parte de bani, că ştiu că eşti descurcăreţ, nu-ţi urez nici să devii star, căci pentru oamenii din viaţa ta eşti deja o celebritate, îţi doresc să fii sănătos şi vesel, că restul vin singure! La mulţi ani!

MESAJE SF ANDREI MULŢI ANI. Andi! Da, tu! Eşti dat în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum: La mulţi ani!

MESAJE SF ANDREI HAIOASE. MESAJE ŞI URĂRI DE SF ANDREI 2014. Andrei, Andrei, dacă n-ai cu cine să bei, voi veni pe la tine, să-ţi urez "La mulţi ani" şi o căruţă de bani!

MESAJE SF ANDREI HAIOASE. La mulţi ani, dragă Andra, şi mult noroc în viaţa ta! Să ai atâta fericire câtă plictiseală au babele de pe strada ta!

MESAJE ŞI URĂRI DE SF ANDREI 2014. Ti-as ura împlinirea tuturor dorinţelor, dar mi-e teama că dacă se adevereşte, la anul nu o să mai am ce să-ţi doresc! La mulţi ani!

URĂRI SF ANDREI HAIOASE. Sa trăieşti 100 de ani ca în Rai şi să te bucuri de soare ca Bianca si Cristea-n Dubai!

Etichete: mesaje, mesaje la mulţi ani, MESAJE SF ANDREI, mesaje sf andrei frumoase, mesaje sf andrei mulţi ani, mesaje şi urări, mesaje şi urări sf Andrei, SF Andrei 2014, urari, urări la mulţi ani, urări sf andrei 2014, URĂRI SF ANDREI HAIOASE, URĂRI SF ANDREI PENTRU COPII, urari si mesaje SMS de sfantul andrei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h