MESAJE SF DUMITRU. MESAJE ŞI URĂRI DE SFÂNTUL DUMITRU, pentru toţi cei sărbătoriţi aziMESAJE SF DUMITRU. MESAJE ŞI URĂRI DE SFÂNTUL DUMITRU. Peste 340.000 de români îşi aniversează de SFÂNTUL DUMITRU ziua onomastică. Dacă aveţi rude, colegi sau prieteni cărora vreţi să le transmiteţi cele mai bune gânduri, vă prezentăm mai multe idei de MESAJE SF DUMITRU, MESAJE ŞI URĂRI DE SFÂNTUL DUMITRU pe care le puteţi trimite celor dragi.

MESAJE SF DUMITRU. MESAJE SI URARI DE SFANTUL DUMITRU, pentru toti cei sarbatoriti azi
MESAJE SF DUMITRU. MESAJE ŞI URĂRI DE SFÂNTUL DUMITRU, pentru toţi cei sărbătoriţi azi
Foto: felicitari.ucoz.net

MESAJE SF DUMITRUMESAJE ŞI URĂRI DE SFÂNTUL DUMITRU. La multi ani, Dumitru! Abia astept sa sarbatorim aceasta frumoasa zi!

MESAJE SF DUMITRU. Fie ca toate implinirile, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Dumitru cat mai frumoasa!

MESAJE ŞI URĂRI DE SFÂNTUL DUMITRU. Draga Dumitru, pe ultima suta de metri vreau sa-ti spun la multi ani! Sa traiesti cu numele si sa ai o caruta de bani!

La multi ani si voiosie, Domnul alaturi sa-ti fie, bucurii sa-ti daruiasca si nimic sa nu-ti lipseasca! La multi ani Dumitru!

SF. DUMITRU. Tradiții și obiceiuri ciudate de SF. DUMITRU

MESAJE SF DUMITRUMESAJE ŞI URĂRI DE SFÂNTUL DUMITRU. Sper sa fiu primul care iti ureaza "la multi ani" in aceasta zi deosebita, in care il sarbatorim pe Sfantul Dumitru. Sa ai parte de multa sanatate si tot ce-ti doresti!

MESAJE SF DUMITRU. Iti urez ca ziua numelui sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta iar anii ce vin sa iti aduca numai impliniri si bucurii. La multi ani, Dumitru!

MESAJE SFÂNTUL DUMITRU SCURTE . Onomastica plina de voie buna! La multi ani, Dumitru!

Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericit, iubit si bucuros. La multi ani, Dumitru!

Cel mai frumos "la multi ani" il transmit azi celui mai drag om mie, Dumitru. La multi ani, sa ai cat mai multi bani, dar mai ales sanatate, ca e mai scumpa decat toate!

SFÂNTUL DUMITRU 2015: Tradiţii de Sfântul Dimitrie cel Nou

MESAJE SF DUMITRUMESAJE ŞI URĂRI DE SFÂNTUL DUMITRU. Sfantul Dumitru sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de cei dragi. La multi ani!

MESAJE DE SFÂNTUL DUMITRU SCURTE. La multi ani, de Sf. Dumitru! Ziua numelui pe care li porti sa iti aduca noroc si bucurii! Sa ne traiesti!

URĂRI DE SFÂNTUL DUMITRU. La multi ani, Dumitrita! Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. La multi ani, Dumitrita!

Sper ca sarbatoarea Sfantului Dumitru sa fie simbolul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!

La multi ani! Ziua numelui tau sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. La multi ani de Sfantul Dumitru!

In aceasta zi speciala iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor, si fie ca Sfantul Dumitru sa te calauzeasca mereu in viata. La multi ani!

SĂRBĂTOARE 27 OCTOMBRIE: SFÂNTUL DIMITRIE CEL NOU (BASARABOV). Tradiţiii de SÂMEDRU

MESAJE SF DUMITRUMESAJE ŞI URĂRI DE SFÂNTUL DUMITRU. La multi ani, de ziua numelui!

MESAJE SF DUMITRU SCURTE. Multa sanatate, putere de munca si implinirea dorintelor, atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. La multi ani!

MESAJE DE SFÂNTUL DUMITRU SCURTE. Ziua numelui pe care il porti sa iti aduca noroc si bucurii! Sa ne traiesti! La multi ani de Sf. Dumitru!

URĂRI DE SFÂNTUL DUMITRU SCURTE. Sa iti dea Dumnezeu sanatate si liniste in suflet. Sa ti se implineasca visele si sa te poti bucura de tot ce ai!

MESAJE DE SFÂNTUL DUMITRU SCURTE. La multi ani fericiti, Dumitrita!

Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. La multi ani, Dumitrita!

URĂRI DE SFÂNTUL DUMITRU SCURTE. La multi ani cu bucurie, Dumitru!

MESAJE SF DUMITRUMESAJE ŞI URĂRI DE SFÂNTUL DUMITRU. Sa iti dea Dumnezeu sanatate si liniste in suflet. Sa ti se implineasca visele si sa te poti bucura de tot ce ai! La multi ani!

Etichete: mesaje, mesaje şi urări, sfantul dumitru, urari

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h