MESAJE SFANTA MARIA! Cele mai frumoase SMS, urari si felicitari de Sfanta Maria 2017, 8 SEPTEMBRIEMESAJE SFANTA MARIA! Cele mai frumoase SMS, urari si felicitari de Sfanta Maria 2017, 8 SEPTEMBRIE. Luni, 8 septembrie, creştinii ortodocşi sărbătoresc Naşterea Sfintei Fecioare Maria. Tot în această zi, circa 2,2 milioane de români, din care 1,8 milioane de femei, îşi sărbătoresc ziua onomastică. Dacă aveţi rude, prieteni sau colegi care îşi serbează ziua de nume în această zi vă prezentăm mai jos câteva idei de MESAJE SF MARIA FRUMOASE, MESAJE SF MARIA HAIOASE, MESAJE SF MARIA SCURTE. Peste 2,2 milioane de români, în special femei, îşi aniversează ziua onomastică. Vă prezentăm mai jos câteva idei de MESAJE ŞI URĂRI FRUMOASE DE SFÂNTA MARIA, pe care să le trimiteţi tuturor celor dragi.

MESAJE SFANTA MARIA, MESAJE LA MULTI ANI MARIA. URARI SMS SFANTA MARIA, MESAJE MARIA, 8 SEPTEMBRIE
MESAJE SFANTA MARIA, MESAJE LA MULTI ANI MARIA. URARI SMS SFANTA MARIA, MESAJE MARIA, 8 SEPTEMBRIE

MESAJE SFANTA MARIA! Cele mai frumoase SMS, urari si felicitari de Sfanta Maria 2017, 8 SEPTEMBRIE. 

MESAJE SF MARIA FRUMOASE, MESAJE SF MARIA HAIOASE, MESAJE SF MARIA SCURTE: Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Fecioara Maria, al carei numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditioanata. La mulţi ani, Maria!

URĂRI LA MULŢI ANI: Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani, Maria!

MESAJE SF MARIA HAIOASE: Marine, Marine, eu vin azi pe la tine, să-ţi urez "La mulţi ani" şi o căruţă de bani!

MESAJE SF MARIA MICĂ: Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Maria!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE, MESAJE SF MARIA HAIOASE, MESAJE SF MARIA SCURTE: Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer "La Multi Ani"!

MESAJE SF MARIA MICĂ: Intocmai ca Fecioara Maria, al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fii mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun. La multi ani, Marioara!

MESAJE SF MARIA HAIOASE: Chiar daca ai nume de sfanta stiu ca diseara o sa dai de baut si o sa ne primesti cu masa plina. La mulţi ani, Mariana!

MESAJE LA MULŢI ANI: Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE, MESAJE SF MARIA HAIOASE, MESAJE SF MARIA SCURTE, URĂRI LA MULŢI ANI, MESAJE LA MULŢI ANI: De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani!

MESAJE SF MARIA MICĂ: Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care il porti! Sa fii fericita, iubita si bucuroasa! La multi ani de Sfanta Maria!

MESAJE SF MARIA HAIOASE: Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm. La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!

MESAJE,URARI DE SF MARIA PENTRU IUBITA/IUBIT

MESAJE SF MARIA PENTRU IUBIT. Imi luminezi intreaga zi cu zambetul tau si imi luminezi viata cu bunatatea si felul tau frumos de a fi. As vrea sa imi fii aproape mereu, cum ai fost si pana acum, si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau, rupt parca din dragostea Fecioarei Maria! La multi ani!

MESAJE SF MARIA PENTRU IUBIT. Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata. Te iubesc, femeie simpla cu nume sfant!

MESAJE, URARI DE SF MARIA PENTRU PRIETENI

MESAJE SF MARIA. Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La multi ani, Maria!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE. Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Fecioara Maria, al carui numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditionata. La multi ani!

MESAJE SFANTA MARIA! Cele mai frumoase SMS, urari si felicitari de Sfanta Maria 2017, 8 SEPTEMBRIE. 

MESAJE SF MARIA SCURTE: La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala! Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE, MESAJE SF MARIA HAIOASE, MESAJE SF MARIA SCURTE, URĂRI LA MULŢI ANI, MESAJE LA MULŢI ANI: La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii, iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!

URĂRI LA MULŢI ANI: Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!

MESAJE SF MARIA HAIOASE: La Mulţi Ani, Marine! Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

MESAJE SF MARIA SCURTE: In aceasta zi speciala, iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune, iar Sfanta Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca mereu! La multi ani de ziua numelui tau!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE, MESAJE SF MARIA HAIOASE, MESAJE SF MARIA SCURTE: Fie ca Sf. Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE: O sărbătorim pe Fecioara Maria, dar si pe tine, şi iti doresc sa fii mereu asa, blanda, buna si draguta cu toti cei din jur. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om care traieste dupa deviza "Iubeşte, uită, iartă!". Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La mulţi ani, Mariana!

MESAJE SF MARIA HAIOASE: La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!

MESAJE SF MARIA SCURTE: O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE, MESAJE SF MARIA HAIOASE, MESAJE SF MARIA SCURTE: De Sf.Maria, când e si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci! La mulţi ani, Maricica!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE: Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani, Maria!

MESAJE SFANTA MARIA! Cele mai frumoase SMS, urari si felicitari de Sfanta Maria 2017, 8 SEPTEMBRIE. 

MESAJE SF MARIA HAIOASE: La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

MESAJE SF MARIA SCURTE: Astazi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La multi ani, Maria!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE, MESAJE SF MARIA HAIOASE, MESAJE SF MARIA SCURTE: Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca pasii si sa iti lumineze calea in viata.

MESAJE SF MARIA FRUMOASE: Fie ca Sf. Fecioara Maria sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea! La mulţi ani, Marian!

MESAJE SF MARIA HAIOASE: Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer: La mulţi ani!

MESAJE SF MARIA SCURTE: Sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce e frumos. La multi ani, Maria!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE, MESAJE SF MARIA HAIOASE, MESAJE SF MARIA SCURTE: Ca o lumina calda ai aparut in calea mea, ai intrat in viata mea si mi-ai aratat cum sa fiu un om mai bun, mai bland si mai intelegator, intocmai ca Fecioara Maria, al carei nume il porti. Multumesc ca ma calauzesti si ca ai grija de mine. La mulţi ani, Maria!

MESAJE SFANTA MARIA! Cele mai frumoase SMS, urari si felicitari de Sfanta Maria 2017, 8 SEPTEMBRIE. 

MESAJE SF MARIA SCURTE. La multi ani si Sfanta Maria sa te calauzeasca mereu!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE. Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Fecioara Maria, al carui numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditionata.

MESAJE SF MARIA HAIOASE. La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE. Azi e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Sa fi cuminte si sa asculti de prietenii tai pentru ca noi iti dorim numai bine! Sa ai parte de implinire si de toata fericirea din lume!

MESAJE SF MARIA SCURTE. Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer "la multi ani"!

MESAJE SF MARIA SCURTE. Îti doresc sa ai o zi plina de impliniri si o viaţă fără regrete. La multi ani!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE pentru prieteni. O prietenie sincera, inseamna intotdeauna o legatura intre oamenii cu aceleasi principii, aceleasi idealuri, aceleasi bucurii, aceleasi lacrimi. O prietenie sincera este o binecuvantare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sincera, ca un talisman aducator de noroc. La mulţi ani, Marioara!

MESAJE SF MARIA. O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Imi doresc sa fi mereu asa, bland, bun si dragut cu toti cei din jurul tau. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om. Iarta, iubeste si traieste frumos cu cei din jurul tau. La mulţi ani!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE. Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca! "La multi ani!"

MESAJE SFANTA MARIA! Cele mai frumoase SMS, urari si felicitari de Sfanta Maria 2017, 8 SEPTEMBRIE. 

SF MARIA. Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata.

MESAJE SF MARIA SCURTE. Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca!

MESAJE SF MARIA 2014. Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, fratiorule/iubitule!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE. Fecioara Maria, al cărei nume il porti, sa te ocroteasca in fiecare zi! La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

MESAJE SF MARIA PENTRU MAMA. Ti-ai schimbat si sacrificat viata pentru a da nastere unui vis, pentru a creste un vis, pentru a te bucura de acest vis. Si ma bucur mama, sa stiu ca eu sunt visul tau! Poate ca nu toate mamele vin din lumea sfintilor, dar tu mama sigur vii din lumea Sfintei Marii, al carei nume il porti! La multi si fericiti ani de cautare a luminii pentru puiul tau!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE. Un cer albastru fara nori,

In calea ta sa fie,

Sa ai in viata numai flori,

Noroc si bucurie!

La Multi Ani!

MESAJE SF MARIA HAIOASE. Un ocean de sanatate,

Un munte de noroc,

Un camion cu bani,

Si un sincer: La multi ani!

URĂRI SF MARIA. Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata...La Multi Ani!

URARI DE SF MARIA PENTRU COPII

MESAJE SF MARIA PENTRU COPII. Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!

MESAJE SF MARIA SCURTELa multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!

MESAJE SF MARIA 2014. Fie ca Sfanta Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE. O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine. La multi ani! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa!

MESAJE SFANTA MARIA! Cele mai frumoase SMS, urari si felicitari de Sfanta Maria 2017, 8 SEPTEMBRIE. 

MESAJE, URARI DE SF MARIA PENTRU PARINTI

MESAJE SF MARIA PENTRU MAMA. De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani! Te iubim!

MESAJE SF MARIA PENTRU MAMA. O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau! La multi ani, mama!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE. Ca o lumina calda ai aparut in calea mea, ai intrat in viata mea si mi-ai aratat cum sa fiu un om mai bun, mai bland si mai intelegator, intocmai ca Fecioara Maria, al carei nume il porti. Multumesc ca ma calauzesti si ca ai grija de mine!

MESAJE SFANTA MARIA! Cele mai frumoase SMS, urari si felicitari de Sfanta Maria 2017, 8 SEPTEMBRIE. 

Etichete: mesaje la mulţi ani, MESAJE SF MARIA, MESAJE SF MARIA FRUMOASE, MESAJE SF MARIA HAIOASE, MESAJE SF MARIA SCURTE, MESAJE SFÂNTA MARIA, mesaje şi urări, mesaje şi urări prin SMS, SF MARIA 2014, Sfânta Maria

0/2 COMENTARII
LUCRU LA DOMICILIU
08 Sep 17:52
+0
VOTURI
-0
Ultima sansa munca pe internet exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35
Florin
08 Sep 10:31
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de peroanele de tramvai înguste lipsite de balustrade de protecție din capitală!https://petitieonline.net/petitie/68026148.Distribuirea!La cât mai mulți semnatari!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE