MESAJE SFÂNTUL GHEORGHE 2017. Cele mai frumose urări, SMS-uri şi FELICITĂRI de 23 APRILIEMESAJE SFÂNTUL GHEORGHE 2017. Cele mai frumose urări, SMS-uri şi FELICITĂRI de 23 APRILIE.  Sfântul Mare Mucenic Gheorghe/George s-a născut în Cappadocia, într-o familie creștină de origine greacă, și a trăit în timpul domniei împăratului Dioclețian. Mai multe date nu se cunosc cu certitudine, neexistând niciun document al epocii, care să conțină date despre viața sa. Ceea ce se știe despre el a fost scris ulterior.

MESAJE FRUMOASE de SFANTUL GHEORGHE. LA MULTI ANI GHEORGHE, GEORGE, GINA, GEORGETA!
MESAJE FRUMOASE de SFÂNTUL GHEORGHE. LA MULŢI ANI GHEORGHE, GEORGE, GINA, GEORGETA!
Foto: libertatea.ro

MESAJE SFÂNTUL GHEORGHE 2017. Cele mai frumose urări, SMS-uri şi FELICITĂRI de 23 APRILIE.

Dragă Gheroghe, de ziua numelui tău îți dorim un sincer "LA MULȚI ANI" să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alaturi de cei dragi!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani, de Sfântul Gheorghe!

Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! LA MULȚI ANI!

Sa ai parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare şi prietenie. La multi ani, George!

soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani!

MESAJE SF. GHEORGHE. Iti urez "La multi ani" pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si bucurie!
La Multi Ani, Gheorghe!

Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine... dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani, Georgiana!

Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai.

MESAJE SFÂNTUL GHEORGHE 2017. Cele mai frumose urări, SMS-uri şi FELICITĂRI de 23 APRILIE.

Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! LA MULTI ANI!

La multi ani si fie ca Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!

an la data fixa, pe 23 aprilie. Multe dintre persoanele dragi noua poarta acest minunat nume sau derivate ale acestuia. Fiti alaturi de ei si transmite-le un gand frumos. Va oferim o colectie de mesaje, sms-uri, urari si felicitari de Sfantul Gheorghe. Uram si noi, pe aceasta cale, un sincer "La multi ani!" tuturor celor ce poarta numele Sfantului Gheorghe.

Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Gheorghe!

Îţi urez "La mulţi ani", pentru că porţi acest nume, şi fie ca Sfântul Gheorghe, pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi numai bucurii şi linişte interioară!

 La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătate, iar prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!

La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!

De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!

La Mulţi Ani, Gheorghe! Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

 La mulți ani ! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața. Să-ţi fie viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de 

Aceasta zi sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatia prieteni care sa fie langa tine, la greu si la bine! La multi ani Gheorghe!

Astazi este ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. La multi ani, Gheorghe!

MESAJE SFÂNTUL GHEORGHE 2017. Cele mai frumose urări, SMS-uri şi FELICITĂRI de 23 APRILIE.

Imagini pentru mesaje sfantul gheorghe

Azi e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu - Gheorghe. Iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume alaturi de cei dragi sufletului tau!

Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani!

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi Ani multa sanatate, realizari si tot ce va doriti alaturi de cei dragi.

MESAJE SFÂNTUL GHEORGHE 2017. Cele mai frumose urări, SMS-uri şi FELICITĂRI de 23 APRILIE.

Cu ocazia zilei tale onomastice iti doresc sa ai parte numai de lucruri bune: sanatate, iubire, bucurii si momente frumoase alaturi de cei dragi. La multi ani de Sfantul Gheorghe!

De Sfantul Gheorghe sa ne amintim sa fim mai buni si mai darnici! La multi ani!

De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Gheorghe!

De ziua ta, o lume ne desparte, insa te simt aici, chiar daca esti departe. La multi ani, de la mare departare. La multi ani de Sfantul Gheorghe!

Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, fericit si bucuros. La multi ani!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

Fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara! La multi ani!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfantul Gheorghe cat mai frumoasa!

Gandurile care se indreapta spre tine sunt la fel de minunate precum primele flori ale primaverii. Sper ca ziua de Sfantul Gheorghe sa fie la fel de fericita asa cum iti doresc sa-ti fie intreaga viata.

MESAJE SFÂNTUL GHEORGHE 2017. Cele mai frumose urări, SMS-uri şi FELICITĂRI de 23 APRILIE.

Imagini pentru mesaje sfantul gheorghe

Gheorghe, iti urez sa fii mereu fericit, sanatatos si plin de bucurie. La multi ani!

In aceasta sfanta zi, iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorinteleor si fie ca Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu in viata. La multi ani!

Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de bucurii in viata si iti urez un sincer La Multi Ani !

Iti multumesc pentru fiecare zambet pe care il aduci in viata mea... si sa stii ca de cand te-am cunoscut mi se spune ca zambesc mereu. La multi ani Gheorghe!

Iti urez ca sarbatoarea Sfantului Gheorghe sa iti aduca o viata curata, frumoasa, plina de bucurii si dragoste. La multi ani!

Iti urez ca ziua ta sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta, iar in lumea sa gasesti numai fericire! La multi ani, Gheorghe!

Iti urez La Multi Ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. Multa sanatate!

MESAJE SFÂNTUL GHEORGHE 2017. Cele mai frumose urări, SMS-uri şi FELICITĂRI de 23 APRILIE.

Iti urez sa fii binecuvantat/binecuvantata cu o zi frumoasa! La multi ani Gheorghe!

La multi ani Gheorghe, plini de fericire si impliniri! Sa ai parte numai zambete si soare in calea ta!

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!

La multi ani si voiosie, Domnul alaturi de tine sa fie, bucurii sa-ti daruiasca, nimica sa nu-ti lipseasca! La multi ani!

La Multi Ani! Sfantul Gheorghe sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale.

Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi.

La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara!

Multa sanatate Gheorghe din partea mea, un prieten care nu te uita! La multi ani!

Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani!

Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de ziua numelui!

Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti din jurul tau cu bunatatea, dragostea si frumusetea sufletului tau! La multi ani, Gheorghe!

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Sfantul Gheorghe, al carui nume il porti, sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace! La multi ani cu impliniri, presarat cu momente frumoase in viitor!

Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani!

MESAJE SFÂNTUL GHEORGHE 2017. Cele mai frumose urări, SMS-uri şi FELICITĂRI de 23 APRILIE.

Imagini pentru mesaje sfantul gheorghe

Viata este frumoasa si merita traita, draga Gheorghe! La multi ani si te asteptam la petrecere!

Zambeste, iubeste, daruieste ... e momentul unui nou inceput. La multi ani George!

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

URĂRI SF. GHEORGHE. Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca, sa ai doar zile insorite si multa, multa fericire!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!

Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, George!

FELICITĂRI SF. GHEORGHE. Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri.

Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie!

MESAJE SF. GHEORGHE. In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire!

MESAJE de Sfantul Gheorghe : „Să fii mereu tânăr şi cu acelaşi spirit vesel. Viaţa să-ţi ofere clipe minunate şi bucurii nemaiîntâlnite. La mulţi ani fericiţi, Gheorghe!"

Astăzi este o zi specială pentru tine iar tu eşti special(a) pentru noi în fiecare zi. Îţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunată şi un an plin de realizări. La mulţi ani de ziua numelui!

MESAJE SFÂNTUL GHEORGHE 2017. Cele mai frumose urări, SMS-uri şi FELICITĂRI de 23 APRILIE.

Etichete: la multi ani, MESAJE DE SFÂNTUL GHEORGHE, mesaje frumoase de Sfântul Gheorghe, Sfantul Gheorghe, urări de sfântul Gheorghe

0/2 COMENTARII
CurtisGuits
07 nov 00:31
+0
VOTURI
-0
Мы ценим ваше время и делим с вами общие цели. Ваши продажи для нас главный приоритет.
заказать прогон хрумером логин скайпа SEO2000

оращайтесь договримся есть примеры работ логин скайпа SEO2000
CurtisGuits
31 oct 16:06
+0
VOTURI
-0
Мы ценим ваше время и делим с вами общие цели. Ваши продажи для нас главный приоритет.
заказать продвижение сайта логин скайпа SEO2000

оращайтесь договримся есть примеры работ логин скайпа SEO2000

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE