MESAJE şi FELICITĂRI DE FLORII: Spune-le "La mulţi ani" de Florii tuturor celor dragiMESAJE DE FLORII şi FELICITĂRI DE FLORII: Duminică, 5 aprilie, creştinii ortodocşi sărbătoresc Intrarea Domnului în Ierusalim, sărbătoare cunoscută în popor sub numele de Florii. Dacă aveţi rude, colegi sau prieteni care îşi aniversează ziua onomastică în acest week-end le puteţi trimite MESAJE DE FLORII şi FELICITĂRI DE FLORII. Mai jos găsiţi câteva exemple.

MESAJE si FELICITARI DE FLORII: Spune-le "La multi ani" de Florii tuturor celor dragi
MESAJE şi FELICITĂRI DE FLORII: Spune-le "La mulţi ani" de Florii tuturor celor dragi
Foto: ush.ro

MESAJE DE FLORII, SMS-URI DE FLORII, URĂRI DE FLORII. Duminica Floriilor este o sărbătoare creștină fără dată exactă, celebrată întotdeauna în ultima duminică dinaintea Paștelui. Iată câteva sugestii de mesaje, sms-uri şi urări de Florii, pentru cei dragi:

 De ziua ce-ti surâde-n prag,/ Ş-i porţi frumosul nume,/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag,/ Şi mai frumos pe lume. La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII, SMS-URI DE FLORII, URĂRI DE FLORII. Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!

Floare pura, floare sfântă, azi e ziua ta.../ Soarele a aflat şi el,/ Luna... da, şi ea! Fericire le-a adus,/ Mie... împlinire,/ Că iubesc o stea divină cu nume de floare!/ La mulţi ani!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează "la mulţi ani!"

MESAJE DE FLORII. Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani!

La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un "Floricel".

URĂRI DE FLORII. Apropiidu-se o mare zi de sarbatoare, când e si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci. LA MULTI ANI!

Pentru doamne şi domnişoare/ Toţi cu numele de floare/ Mult noroc şi fericire.../ La mulţi ani şi numai bine! 

O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine. O floare si un sincer La Multi Ani! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa!

Fie ca pe oriunde ai merge, trandafirii să-ţi răsară în cale şi garoafe să-ţi rămână în urmă. La mulţi ani!

Tot ce-ţi doreşti, tot ce-ţi lipseşte, un mesaj pentru Floarea mea, de la cel ce te iubeşte!

MESAJE DE FLORII, SMS-URI DE FLORII, URĂRI DE FLORII

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubită şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani!

URĂRI DE FLORII. Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!

Vei primi flori de ziua ta... Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare... La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII. Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume - florile, minuni ale naturii. La mulţi ani!

Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani!

Astazi, fiind o zi frumoasă,/ Şi ştiind că-i ziua ta,/ În parfumul dimineţii,/ Ţin a te felicita. Astăzi, ziua fericirii,/ Pentru tine a sosit/ Îţi doresc în a ta viaţă,/ Numai drumul aurit,/ Flori frumoase, fericire,/ Să răsară-n calea ta,/ Iar acum, te rog, primeşte,/ La mulţi ani, din partea mea.

FELICITĂRI DE FLORII. O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine. O floare si un sincer La Multi Ani! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa.

MESAJE DE FLORII. Fie ca inima şi sufletul tău să se deschidă precum florile de primăvară şi să primească în ele toată bucuria şi fericirea. La mulţi Ani!

Etichete: duminica Floriilor, FELICITARE FLORII, florii, florii 2015, mesaje de florii, MESAJE FLORII, MESAJE ŞI URĂRI DE FLORII, MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE FLORII, URĂRI DE FLORII

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE