MESAJE ȘI URĂRI DE CRACIUN 2016. Sărbători fericite și alte cuvinte perfect alese pentru cei dragiMESAJE ȘI URĂRI DE CRACIUN 2016. De Crăciun românii trimit cele mai multe MESAJE şi SMS-uri celor dragi. Cu această ocazie, pe internet circulă o mulţime de mesaje şi urări care pot fi folosite pentru SMS-uri.

MESAJE ȘI URĂRI DE CRACIUN 2016.

Se apropie Crăciunul, perioada anului în care românii trimit cele mai multe MESAJE şi SMS-uri celor dragi. Cu această ocazie, pe internet circulă o mulţime de mesaje şi urări care pot fi folosite pentru SMS-uri.

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldură şi armonie în suflet. Crăciun Fericit şi un An Nou plin de împliniri!"

„Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor."

MESAJE ȘI URĂRI DE CRACIUN 2016.

„Sfintele Sărbatori de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de munca şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La Mulţi Ani!"

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La Mulţi Ani!"

„Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri vouă şi celor apropiaţi."

MESAJE ȘI URĂRI DE CRACIUN 2016.

„Pacea şi liniştea să fie călăuza ta în seara de Crăciun. Fii mai bun, mai înţelegător, împarte cu bucurie spiritul sărbătorii!"

„Gânduri bune fug spre tine, sănatate şi mult bine! Sărbători Fericite şi un Crăciun de poveste!"

„De Sfintele Sărbatori îţi doresc să ai parte de tot ce ai şi mai vrei, de tot ce nu ai şi iţi doreşti, de tot ce iţi lipseşte şi nu ştii! La mulţi ani!"

„Anul nou să-ţi aducă un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc şi dacă se poate toate la un loc."

„L-am văzut urcând pe coş, cu tupeul lui de Moş. Şi în sac avea de toate: bani, noroc şi sănătate. Sigur vine şi la voi, fiindcă e trimis de noi. Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!"

MESAJE ȘI URĂRI DE CRACIUN 2016.

Etichete: Crăciun, CRACIUN 2016, mesaje craciun, mesaje de craciun, mesaje si urari de craciun

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE