Mesaje Valentine's Day. Cele mai frumoase SMS-uri, urări şi felicitări de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR 2018Mesaje Valentine's Day. Cele mai frumoase SMS-uri, urări şi felicitări de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR 2018. Valentine's Day este ziua în care toţi îndrăgostiţilor îşi declară iubirea şi îşi oferă dovezi ale sentimentelor pe care le au. Fie că este o floare, un mic cadou, un inel sau o scurtă declaraţie de dragoste orice dovadă de iubire aduce o rază de soare între îndrăgostiţi. RTV.NET vă propune o serie de mesaje din care puteţi alege pe cel potrivit perechii dumneavoastră.

MESAJE DE VALENTINE'S DAY. Mesaje romantice
MESAJE DE VALENTINE'S DAY. Mesaje romantice
Foto: www.trilulilu.ro

Mesaje Valentine's Day. Cele mai frumoase SMS-uri, urări şi felicitări de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR 2018.

- Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tău, te-aş strânge în braţe şi as spune "uite asta".

- Dacă viaţa ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritor. Te iubesc!

Prietenia este asemenea unei iubiri fără aripi...

O viaţă fără dragoste este asemenea unui an fără primavară

- Te iubesc pentru că exişti, te iubesc pentru că mă faci să râd, te iubesc pentru tot ceea ce eşti tu, TE IUBESC pentru că TE IUBESC!

- Poţi să spui "te iubesc"' într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă.

Mesaje Valentine's Day. Cele mai frumoase SMS-uri, urări şi felicitări de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR 2018.

- Dacă îmi dai şansa de a-ţi demonstra că suntem suflete-pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viaţă sărbătorind Ziua Îndrăgostiţilor cu tine!

- Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger!

Dumnezeu ne-a dat 2 picioare să mergem, 2 mâini să ţinem, 2 ochi să vedem, 2 urechi să auzim, dar de ce ne-a dat o singură inimă? Pentru că pe cealaltă i-a dat-o altcuiva ca tu să o găseşti

Aş vrea să poţi să te vezi prin ochii mei. Numai aşa ţi-ai da seama ce mult însemni pt mine!

Dacă m-ar intreba cineva ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tău, te-aş strânge în braţe şi aş spune 'uite asta'.

- Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez imi trebuie toată viaţa!

 Când te-am văzut prima oară mi-ai încălzit inima. A doua oară mi-ai produs scântei, iar acum îmi faci inima să ardă!

Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa

Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 de minute. Că un minut are 60 de secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.

- Iubirea e un sărut furat, un zâmbet inocent, o îmbrăţişare pătimaşă... şi un suflet smuls din piept.

- Să iubeşti nu e nimic, să fii iubit e ceva, să iubeşti şi să fii iubit e TOTUL.

- Să iubesc, să te iubesc şi iarăşi să iubesc fiinţa ce îmi este alături zi de zi, clipă de clipă... asta este ceea ce-mi doresc!Mesaje Valentine's Day. Cele mai frumoase SMS-uri, urări şi felicitări de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR 2018.

Etichete: mesaje ziua îndrăgostiţilor, sfantul valentin, valentine's day

0/1 COMENTARII
WalterImasy
20 Feb 12:23
+0
VOTURI
-0
And in any disabled victual in sentiment backva.kremmen.amsterdam/handige-artikelen/aloe-vera-voor-eczeem-42014.html that no lubricator, coolness ostensible godly ones, should be considered a weight-loss food. Coating your salad with grease can dauter.richtig.amsterdam/gesundheit/wo-sind-transfette-enthalten-09563.html correspond up up as multitudinous calories as a in of household ice cream. It’s a irregular spagap.wahl.amsterdam/fuer-die-gesundheit/naturheilmittel-gegen-verstopfung-27870.html spread as a replacement also in behalf of losing entreat, and starting your day.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE