MESAJE ZIUA FEMEII. Cele mai DRĂGUŢE URĂRI, SMS-URI şi FEICITĂRI de 8 MARTIEMESAJE ZIUA FEMEII. Cele mai DRĂGUŢE URĂRI, SMS-URI şi FEICITĂRI de 8 MARTIE. Ziua Internationala a Femeii, sarbatorita pe 8 Martie, a fost initial un simbol al luptei pentru drepturile femeilor care munceau, apoi o sarbatoare a mamelor in tarile din fostul bloc sovietic, iar in prezent este ziua in care toate femeile sunt rasfatate. Mai jos găsiţi o serie de mesaje frumoase pentru mame în special şi femei în general. 

MESAJE 8 MARTIE: Cele mai frumoase MESAJE DE 8 MARTIE pe care le puteti trimite de Ziua Femeii
MESAJE 8 MARTIE: Cele mai frumoase MESAJE DE 8 MARTIE pe care le puteţi trimite de Ziua Femeii
Foto: hoteldiesel.ro

MESAJE ZIUA FEMEII. Cele mai DRĂGUŢE URĂRI, SMS-URI şi FEICITĂRI de 8 MARTIE. Cand 8 Martie rade-n prag si e sarbatoare, iti daruiesc, mamico, un sarut si-o floare!

Iti multumesc ca ma iubesti si ca m-ai invatat sa-i iubesc si pe ceilalti, dar mai ales pe tine. La multi ani, mama!

Un gand marunt pentru iubirea imensa ce ti-o port. La multi ani, mama!

Fie ca toate implinirile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si viata cu parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos, mama!

Din departari pe aripi nestiute in aceasta zi frumoasa primeste-n dar un simplu si mirific martisor.

Un gand marunt pentru iubirea imensa pe care ti-o port. La multi ani!

MESAJE ZIUA FEMEII. Cele mai DRĂGUŢE URĂRI, SMS-URI şi FEICITĂRI de 8 MARTIE.  Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii!

Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani, mama!

Fie ca aceasta zi sa fie un prilej de bucurie pentru tine, sa simti mai putin apasarea grijilor si sa-ti umpli gandurile si sufletul de caldura primaverii! Un 8 Martie fericit, mama!
 Mama, cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis, cea mai dulce voce, cea mai grea durere. Mama, lacrima tarzie, vesnica icoana, inger de-naltare, candela a vietii care nu se stinge, care lumineaza si pe veci vegheaza! La multi ani de 8 martie, te iubesc!

Doar tie iti datorez tot ceea ce am si ceea ce sunt astazi. Tu mi-ai dat nastere, m-ai crescut si m-ai invatat sa iubesc. La multi ani, mama!

Daca viata ta ar depinde de iubirea pe care ti-o port, ai fi nemuritoare! La multi ani, scumpa mama!

MESAJE ZIUA FEMEII. Cele mai DRĂGUŢE URĂRI, SMS-URI şi FEICITĂRI de 8 MARTIE.  Esti ingerul meu pazitor, umbrela mea atunci cand ploua, haina ce ma apara de frigul dinauntrul meu si din afara. La multi ani, mamico!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni.

O primavara calda, dragoste nebuna, lumina in suflet si in priviri. La multi ani de 8 Martie!

Primavara care cel putin calendaristic a sosit sa va aduca realizarea tuturor idealurilor!

MESAJE ZIUA FEMEII. Cele mai DRĂGUŢE URĂRI, SMS-URI şi FEICITĂRI de 8 MARTIE.  Aparuta intr-o vreme a marilor tulburari sociale, Ziua Internationala a Femeii a fost sarbatorita prima data in urma cu mai bine de 100 de ani, pe 19 martie 1911, in Austria, Danemarca, Germania si Elvetia. In zorii Primului Razboi Mondial, in timpul campaniilor pentru pace, rusoaicele au sarbatorit pentru prima data Ziua Internationala a Femeii in ultima duminica din februarie 1913. Si, in acelasi an, dupa consultari si discutii, Ziua Internationala a Femeii a fost mutata pe data de 8 martie. Iar in 1914, femeile din intreaga Europa au manifestat impotriva razboiului si pentru solidaritate intre femei.

In urma Revolutiei din octombrie 1917, bolsevica Alexandra Kollontai l-a convins pe Lenin sa oficializeze Ziua Internationala a Femeii si in Uniunea Sovietica. Mai tarziu, 1975 a fost declarat "Anul International al Femeii" de Organizatia Natiunilor Unite (ONU). Incepand cu acest an, Ziua Internationala a Femeilor a fost adoptata de multe dintre guvernele tarilor care pana atunci nici nu aflasera de existenta ei.

In prezent, Ziua Femeii este o sarbatoare oficiala in Afganistan, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Burkina Faso, Cambodgia, China, Cuba, Georgia, Guinea-Bissau, Eritrea, Kazahstan, Kargazstan, Laos, Madagascar, Republica Moldova, Mongolia, Muntenegru, Nepal, Rusia, Tadjikistan, Turkmenistan, Uganda, Ucraina, Uzbekistan, Vietnam si Zambia. Pe de alta parte, este sarbatorita, fara a fi o sarbatoare oficiala, in tari precum Croatia, Serbia, Bulgaria, Romania si Letonia.

In aceasta zi barbatii daruiesc flori si mici cadouri femeilor din viata lor – sotiilor, iubitelor, mamelor, fiicelor si colegelor. In Romania si Bulgaria, se pastreaza obiceiurile de dinainte de caderea comunismului, cand, de 8 martie, de Ziua Mamei, copiii faceau cadouri mamelor, bunicilor, invatatoarelor si profesoarelor.

MESAJE ZIUA FEMEII. Cele mai DRĂGUŢE URĂRI, SMS-URI şi FEICITĂRI de 8 MARTIE. 

Etichete: Cele mai DRĂGUŢE URĂRI, FEICITĂRI de 8 MARTIE, mesaje ziua femeii, SMS-uri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE