"Mesajele semnate de Regele Mihai sunt false" - acuzațiile făcute de o apropiată a familiei regaleRoxana Iordache, jurnalistă apropiată a Casei Regale a României, susține că niciunul din mesajele transmise în numele Regelui Mihai în ultima vreme nu ar fi provenit, de fapt, de la acesta. 

Regele Mihai
Regele Mihai

Aceasta susține pe pagina sa personală de Facebook că Regele Mihai ar fi fost izolat și că, astfel, nu ar fi semnat mesaje sau ordinul de retragere a titlului Prințului Nicolae.

"Am o rugăminte, nu mai preluaţi mesaje semnate de Regele Mihai, sunt false. Regele e izolat, nici ordinul de retragere a titlului Prinţului Nicolae nu l-a semnat. Să nu ne mai amăgim, asta e realitatea. Aştept să mă dea în judecată cine se crede în drept să mă contrazică", a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

0/2 COMENTARII
Radu
28 Dec 07:52
+0
VOTURI
-0
Înfrângerile germanilor din norul Africii l-au făcut pe Antonescu să anticipeze încă din 1942 capitualarea lui Hitler. "Germania a pierdut razboiul, trebuie acum sa ne concentram sa nu îl pierdem pe al nostru", ar fi spus el, după care a început tatonările cu aliaţii. Înca din februarie 1943, Maresalul Antonescu îi propune lui Mussolini iesirea comuna din razboi, iar în septembrie 1943 încep negocieri secrete pentru încheierea unui armistitiu cu anglo-americanii; mai au loc în octombrie, acelasi an, la Lisabona, încercari de armistitiu cu englezii; este abordat în acest scop inclusiv Suveranul Pontif. Dupa întrevederea serviciilor secrete aliate la Cairo, s-a decis trimiterea misiunii colonelului De Castelaine în România, împreuna cu alti doi ofiteri, pentru a lucra ca intermediari între aliati si Bucuresti. Acesta este prins la parasutare si instalat, în Bucuresti, într-un apartament al Jandarmeriei la ultimul etaj.
littleangel
28 Dec 01:24
+0
VOTURI
-0
Pe cine crezi ca mai intereseaza ce semneaza impaiatul ala??? in primul rind ca nu mai e rege ca a abdicat, si in al doilea rind mai e si tradator....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE