Mesajul emoționant al lui Andrei Găluţ la 3 luni de la Colectiv: "O palmă cruntă de la viaţă..."Patru membri ai trupei Goodbye to Gravity au murit în urma incendiului din clubul Colectiv. Singurul supravieţuitor al formaţiei este solistul Andrei Găluţ. Artistul a transmis un mesaj emoţionant la gala Metalhead Awards, unde trupa a primit premiul special ”Best Romanian Rock Ambassador”.

Mesajul emotionant al lui Andrei Galut la 3 luni de la Colectiv: "O palma crunta de la viata..."
Mesajul emoționant al lui Andrei Găluţ la 3 luni de la Colectiv: "O palmă cruntă de la viaţă..."

Andrei Găluţ se află internat la Spitalul Crucii Roșii Beverwijk, din Olanda, după tragicul eveniment din clubul Colectiv. Iniţial, solistul a primit îngrijiri medicale la Spitalul Elias. Andrei este singurul supravieţuitor al formaţiei. În incendiu au murit ceilalţi patru membri ai formaţiei, dar şi iubita lui, Mădălina Strugaru. Cu o mare durere în suflet, artistul şi-a găsit cu greu cuvintele pentru a mulţumi celor care au oferit trupei un premiu.

"Cei care m-au cunoscut știu cât de mult ne-ar fi plăcut să fim în fața voastră acum, dar nu a fost să fie așa. Știu că s-a tot discutat despre acel eveniment și nu sunt prea multe de spus despre asemenea momente. Momente în care primești o palmă cruntă de la viața, care te pune la pământ, îți întunecă visele și ți-i răpește pe cei dragi, fără motiv și fără ezitare. Asta a însemnat Colectiv pentru mine și sute de alți oameni minunați, care s-au alăturat pe 30 octombrie să sărbătorim împreună lansarea albumului Mantras of War. Acum avem încă 63 de motive să luptăm, să purtăm în continuare războaiele noastre interioare sau nu, să ținem capul sus atât pentru noi cât și pentru ei.Vă mulțumesc tuturor, celor care apreciază și cred în visul numit Goodbye to Gravity! Să ne vedem sănătoși și la cât mai multe concerte! Andrei”, aşa sună mesajul solistului.

În urma tragediei din 30 octombrie 2015, 63 de persoane şi-au pierdut viaţa, dintre care 27 au murit în incendiu, 24 în spitalele din țară și 12 dintre răniții transferați în străinătate. După incendiu au fost internaţi în spitale din Capitală 147 de răniţi, scrie click.ro.

Etichete: Andrei Galut, colectiv, mesaj

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE