Mesajul haios postat de SRI de Dragobete, viral pe Facebook: "Astăzi investigăm mai diversificat"Serviciul Român de Informații completează lista instituțiilor de stat care testează o abordare mai prietenoasă cu publicul de pe Facebook. Un exemplu în acest sens am primit miercuri, de Dragobete, când SRI a postat un mesaj haios- mesaj care a devenit imediat viral.

Mesajul haios postat de SRI de Dragobete, viral pe Facebook: "Astazi investigam mai diversificat"
Mesajul haios postat de SRI de Dragobete, viral pe Facebook: "Astăzi investigăm mai diversificat"
Foto: SRI Facebook

SRI continuă strategia destinată „împrietenirii" pe rețelele de sociale cu publicul larg. „De Dragobete, fetele își puneau busuioc sub pernă ca să își afle ursitul. Astăzi investigăm mai diversificat", se arată în mesajul postat miercuri de SRI pe o poză în care se vede în prim-plan o păpușă îmbrăcată în costum tradițional românesc și cu fundiță tricoloră, informează digi24.ro.

 

Mesajul a strâns peste 4000 de like-uri și peste 2000 de share-uri.

Instituţiile statului au intrat în era Facebook şi încearcă să atragă simpatia şi like-urile altfel decât până acum. Poliţia citează din Eminescu, SRI ne recomandă filme de spionaj, iar Ministerul de Interne îl ajută pe Smiley să-şi găsească buletinul pierdut. Dacă e să judecăm după sutele de mii de fani strânşi de paginile oficiale ale acestor instituţii în doar câteva luni, strategia dă roade.

Etichete: facebook, SRI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h