Mesajul lui Iohannis, după învestirea Executivului: Guvernul de tehnocraţi, cea mai bună soluţiePreşedintele Klaus Iohannis a transmis, marţi, la scurt timp după validarea Cabinetului Cioloş că Guvernul de tehnocraţi este cea mai bună soluţie pentru România.

Mesajul lui Iohannis, dupa investirea Executivului: Guvernul de tehnocrati, cea mai buna solutie
Mesajul lui Iohannis, după învestirea Executivului: Guvernul de tehnocraţi, cea mai bună soluţie
Foto: Facebook

"Felicitări noului Guvern, care a primit în această după-amiază votul de încredere din partea Parlamentului! Este o dovadă că partidele au înțeles că un Guvern de tehnocrați este acum soluția cea mai bună pentru România. Cabinetul Cioloș va avea o sarcină dificilă, iar îndeplinirea obiectivelor asumate în programul de guvernare nu va fi posibilă fără un sprijin parlamentar consistent. Sunt încrezător că fiecare membru al echipei guvernamentale va trata cu responsabilitate și profesionalism misiunea care i-a fost încredințată. Mult succes!", a transmis Klaus Iohannis, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Parlamentarii au votat marţi învestirea noului Executiv. 389 de parlamentari au votat pentru învestirea Cabinetului condus de Dacian Cioloş.

Etichete: ciolos, dacian ciolos, guvernul ciolos

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h