Mesajul premierului Dacian Cioloş de ANUL NOU. Premierul a postat mai multe fotografii alb-negruŞeful Executivului a publicat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de Anul Nou pentru români. Dacian Cioloş a postat şi câteva imagini alb-negru cu membrii cabinetului său.

"Vă urez tuturor să găsim în Noul An 2016, calea cea mai înțeleaptă de a da ce e mai bun din noi, de a distila patima, neîncrederea in fapte si gânduri care zidesc. Adevărul, onestitatea si cinstea să ne fie călăuze în recâștigarea stimei față de noi inșine si față de cei alături de care ne construim destinul.

Dumnezeu să ne inspire și în acest an, pe noi toți și pe fiecare în parte, să facem alegerile înțelepte pentru transformarea pe care ne-o dorim. Un gând pios pentru cei care au plecat dintre noi în acest an și un gând de speranță îndreptățită pentru cei nou veniți.

La Mulți Ani tuturor Românilor, oriunde vă aflați, La Mulți Ani România!!, a scris Dacian Cioloş, pe Facebook, joi seară.

Anterior, Dacian Cioloş a postat un alt mesaj, alături de mai multe fotografii.

"Pe 30 decembrie, după o ședință lungă, ultima pe 2015, ne-am strâns toți membrii guvernului pentru a vă transmite tuturor o urare sinceră de "La Multi Ani" ! Am ales câteva ipostaze mai "de familie" pentru ca urarea noastră să fie una cât mai caldă. Așadar: "Un 2016 bun și frumos"!", a scris premierul Dacian Cioloş pe Facebook.

Textul este însoţit de opt fotografii alb-negru ale premierului alături de miniştri. Trei dintre ele sunt de grup, o parte din membrii Executivului fiind aşezaţi pe fotolii şi canapele, astfel că doamnele nu mai sunt ''eclipsate'' de membrii de sex masculin ai Cabinetului.

Prima fotografie de grup a Guvernului Cioloş a stârnit controverse în mediul online, una dintre critici vizând faptul că doamnele care deţin funcţii de ministru au fost aşezate pe rândurile din spate.

Premierul Dacian Cioloş s-a declarat ulterior deranjat de fotografia de grup a Guvernului şi a precizat că acesta a fost protocolul, adăugând că poza va fi refăcută "cu prima ocazie". Aceasta era încă pe disponibilă pe site-ul Guvernului pe 31 decembrie 2015.

"Şi pe mine m-a deranjat când am văzut, nu mi-am dat seama de acest lucru atunci când poza a fost făcută. A fost, să spun aşa, regula de protocol de aranjare a ministerelor care le-a dus pe doamne în spate, aşa cum în Parlament, în momentul votului în plen, am fost puţin supărat că doamnele au fost puse în spate şi bărbaţii în faţă. Mi s-a explicat că aceasta este regula de protocol, că ministerele se pun în ordinea alfabetică, sau au fost decise de cei din Parlament să le pună în ordine alfabetică şi atunci întâmplarea a făcut că doamnele au fost puse în spate", a declarat premierul pe 22 noiembrie.

"Cu prima ocazie cu care îi voi avea pe toţi miniştrii la şedinţa de Guvern, o să refacem poza şi, dincolo de orice regulă de protocol, o să-mi asum eu această responsabilitate să punem doamnele în faţă, pentru că oamenii care au făcut aceste observaţii au avut dreptate", a spus el.

Etichete: dacian ciolos, mesaj de anul nou

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE