Mesajul românilor de la Roma pentru președintele Klaus Iohannis. VIDEOPreşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, luni seară, cu diaspora română din Italia. 

Mesajul romanilor de la Roma pentru presedintele Klaus Iohannis. VIDEO
Mesajul românilor de la Roma pentru președintele Klaus Iohannis. VIDEO

Președintele Iohannis a primit, de la românii care trăiesc și muncesc la Roma, un filmuleț cu mesajul „Noi suntem aici”, un steguleț tricolor și o insignă cu „Noi suntem români!”.

„Români care trăiesc și muncesc la Roma, alături de copiii lor, s-au adunat zilele trecute la Columna lui Traian, la Colosseum, dar și la Circo Massimo, cea mai mare clădire de spectacol din toate timpurile, îmbrăcați în costume populare tradiționale de acasă, unde au filmat un mesaj special pe care l-au transmis președintelui Klaus Iohannis, cu prilejul vizitei acestuia în Italia, ca o dovadă a faptului că istoria, tradițiile, cultura româneasca au rămas vii în inimile românilor și le transmit generațiilor viitoare chiar dacă se află la mii de kilometri distanţă de „Mama Țară". „Noi suntem aici", acesta este mesajul românilor de la Roma pentru președintele Klaus Iohannis, potrivit Digi24.

Etichete: diaspora, Klaus Iohannis, Roma, romani italia, video

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h