Mesajul soției lui Bogdan Gigină la două săptămâni de la moartea acestuiaLa două sptămâni de când poliţistul Bogdan Gigină, aflat în coloana oficială a lui Gabriel Oprea, a căzut cu motocicleta într-o groapă şi a murit, soţia lui, Raluca, a publicat pe pagina ei de Facebook, un mesaj dureros în memoria soţului ei. 

Mesajul sotiei lui Bogdan Gigina la doua saptamani de la moartea acestuia
Mesajul soției lui Bogdan Gigină la două săptămâni de la moartea acestuia

Soţia lui Bogdan Gigină, Raluca, a publicat, astăzi, pe pagina ei de Facebook, un mesaj dureros în memoria soţului ei, însoţit de o fotografie în care cei doi apăreau fericiţi şi nimic nu le umbrea liniştea.

"Te voi iubi vesnic dragostea mea!", este declaraţia pe care ea i-a făcut-o poliţistului Gigină, la două săptămâni de la tragedia care a îndurerat, scrie libertatea.ro. 

Poliţistul Bogdan Cosmin Gigină (28 de ani) de la Brigada Rutieră a Capitalei a murit pe 20 octombrie, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost transportat după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală.

Poliţistul asigura deplasarea coloanei oficiale a ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, însă informaţii despre această situaţie nu au fost comunicate de Ministerul Afacerilor Interne, fiind aflate mai întâi pe surse.
Abia la două zile de la accident, Poliţia Capitalei a transmis un comunicat în care a confirmat că poliţistul de la Rutieră asigura deplasarea coloanei oficiale a vicepremierului Gabriel Oprea care, conform informaţiilor comunicate, participase la "o activitate în cadrul unei instituţii din domeniul securităţii şi ordinii publice".

Etichete: bogdan gigina, coloană oficială, poliţist, soţie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE