Mesajul viral al unui cadru didactic din Bucureşti: Sunt învăţătoare şi am păduchiO învăţătoare de la Şcoala Gimnazială Nr. 195 - Hamburg, din cartierul Titan, una din cele mai râvnite şcoli din Capitală, a anunţat pe Facebook că are păduchi, la fel ca şi elevii săi. Cadrul didactic a cerut atât părinţilor, cât şi celorlalţi elevi, să nu mai considere asta o "ruşine" şi că este momentul să renunţăm la prejudecăţi.

Invatatoarea Claudia Chiru
Invaţatoarea Claudia Chiru

"Buna ziua! Sunt invatatoare la Scoala Gimnaziala Nr. 195 din București și am păduchi!!! Da, am "câțiva" păduchi, vreo 2-3, așa se scuza lumea in 2017, și nu mi-e rușine! Am eu si poate alte câteva sute de elevi și parinti din București, și nu mai știu cati din țara noastră. Și nu este prima data, este a 2-a oară.

Și câțiva dintre elevii mei au, așa ca probabil ne-am dat paduchii între noi pentru ca haina mea sta lângă a lor, iar din când in când ii sărut pe frunte și ii iau in brațe, așa cum s-a întâmplat azi. Firele mele de par se întâlnesc cu ale lor și...gata, saltul s-a produs, au schimbat scalpul!

Este momentul sa renunțam la prejudecăți și sa ne purtam ca niște oameni maturi. Nu pot sa mai aud ca păduchii sunt o rușine și ca purtătorii ar trebui arși pe rug in piața publica!!!

Va rog din suflet sa le spuneti acasă copiilor ca păduchii nu mai sunt o rușine, ca oricine poate lua și ca nu ar trebui sa rada de colegii lor la scoala.

Le rog și pe colegele mele sa vorbească deschis cu copiii și sa le explice realitatea. Le puteți spune ca și doamna invatatoare Chiru are și preda cu tableta, face inca un master și se da cu parfum, deci nu este nespălată sau proasta!", a scris pe pagina de socializare învăţătoarea Claudia Chiru de la Şcoala Gimnazială nr.195 din Capitală.

 

Mesajul postat de cadrul didactic s-a viralizat rapid în mediul online. Mii de oameni au apreciat postarea, iar alte câteva sute au distribuit-o.

"Felicitari pt curaj si multa bafta in ceea ce faceti!", a comentat Tamas Rodica.

"Da, si eu lucrez in invatamant, si da, am avut paduchi. Din aceeasi cauza ca si tine. Si mereu le spun copiilor ca da, e normal sa iei/ai paduchi. Hihi. Si eram la o scoala privata cand am luat paduchi. Deci...toti eram super spalati..dar paduchele nu tine cont de asta. Important e sa stii si sa tratezi", a mărturisit şi Maria Oprea

"He he he... la noi a fost epidemie in clasa anul trecut. Jumatate de clasa a luat, inclusiv fetita mea si cu mine. Avem parul lung si ne-am luptat ceva cu ei. Pe facebook era dezbatere in grupul parintilor, care metode sunt mai eficiente. Nici vorba de rusine:)))", a comentat şi Andreea Padeanu.

"Va felicit pentru sinceritate, avem nevoie de oameni sinceri in jurul nostru, oameni care nu sunt falși meschini, marea problema este că majoritatea oamenilor își învață copiii in continuare că e o rușine imensă și ca trebuie arătat cu degetul", a scris şi Ilie Florentina.

Etichete: Bucureşti, învăţătoare, invatatoare bucuresti, mesaj, mesaj viral, păduchi, paduchi scoli

0/6 COMENTARII
Pizada nesimtita
07 Feb 20:25
+0
VOTURI
-0
De GAZ ati auzit ? Nesimtirea nu tine loc de sampon. Piazda trebuie data afara imediat. Este pericol public !
Cris
19 Jan 15:35
+0
VOTURI
-0
Multa vreme prostii nu au stiut si s-au spalat intensiv pe cap si s-au dat cu tot felul de chimicale, fara sa scape, totusi, de paduchi.. In tot acest timp, populatia nespalata, nu avea niciun fel de probleme, paduchii nu stateau nici morti pe capete nespalate. Cu ajutorul stiintei, s-a aflat recent si cauza - piele scalpului are capacitatea de a secreta o substanta care tine departe paduchii.. cu o conditie, sa speli capul mai rar, spre deloc... Probabil ca aceasta femeie a descoperit acest secret.
Cris
18 Jan 21:39
+0
VOTURI
-0
Nu e o rusine. Paduchii trag la par curat spalat. Aratati-mi si mie un nespalat pe care stau paduchii. Paduchii trag numai la lume buna, curata.
Pizde nesimtite
18 Jan 17:15
+0
VOTURI
-0
Sa puna mana sa se trateze. Intai la cap si dupa aia la par. JEGUL la rang de moda la romani ?????
Tableta + master + parfum =
17 Jan 20:31
+0
VOTURI
-0
Da, poti sa iei paduchi de oriunde si oricand, insa tableta, masterul si parfumul n-aveau ce cauta in mesajul doamnei.
Sapun, ba, sapun. Apa si sapun!
17 Jan 20:27
+0
VOTURI
-0
:)) Argumentul cu parfumul m-a convins. Daca o persoana se da cu parfum e imposibil sa fie nespalata. Vai de capul nostru...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE