Metoda inedită prin care fotbaliştii români vor să îi înveţe matematică pe suporteri, pe stadionFotbaliştii de la Naţională s-au antrenat astăzi la Mediaş, în deja celebrele tricouri imprimate cu formule matematice. Tricolorii au apărut prima oară sâmbătă, în echipamentul cu ecuaţii. Iar ideea lor a făcut deja înconjurul lumii. Fotbaliştii vor astfel să-i încurajeze pe suporterii juniori să înveţe matematică.

Metoda inedita prin care fotbalistii romani vor sa ii invete matematica pe suporteri, pe stadion (Foto realitatea.net)
Metoda inedită prin care fotbaliştii români vor să îi înveţe matematică pe suporteri, pe stadion (Foto realitatea.net)

"Suntem Încredintaţi de faptul că sportul în general şi fotbalul în particular şi educaţia nu sunt lucruri diametral opuse, ci din contra. Contribuie pe paliere diferite la formarea şi desăvârşirea copiilor", spune Gabi Berceanu, director de comunicare FRF.

Tricolorii poartă tricouri cu ecuaţii, ca să-i motiveze pe suporterii juniori să înveţe matematică. 

În plus, federaţia de fotbal a lansat şi un manual auxiliar de matematică, pentru elevii de clasa a IV-a, care va fi în librării din toamnă.

Oricum, ideea tricourilor cu ecuaţii a făcut înconjurul presei străine.

"Nu este vorba de o nouă modă lansată de echipa naţională de fotbal pentru a face vâlvă, ci este o iniţiativă inteligentă a echipei române care participă la un program care încurajează calculul şi matematica" - scrie Le Figaro.

Sursa: realitatea.net

Etichete: ecuatii, matematică, Stadion, tricolori, tricou

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h