Metrorex a înlocuit benzile portocalii de atenţionare de la Piaţa Victoriei cu abţibilduri FOTOMetrorex a înlocuit benzile portocalii puse iniţial la staţia de metrou Piaţa Victoriei, după ce o femeie s-a plâns că şi-a prins piciorul în spaţiul dintre peron şi tren. În locul lor, au fost puse nişte abţibilduri de atenţionare.

Metrorex a inlocuit benzile portocalii de atentionare de la Piata Victoriei cu abtibilduri FOTO
Metrorex a înlocuit benzile portocalii de atenţionare de la Piaţa Victoriei cu abţibilduri FOTO
Foto: Facebook Bucureștiul prin alți ochi

Astfel, în locul benzilor portocalii instalate recent în staţia de metrou Piaţa Victoriei, au fost lipite mai multe autocolante care îi avertizează pe călători să fie atenţi atunci când păşesc pentru a urca sau coborî din tren.

 

Posted by Am voie sa fac poze la Metrou on Sunday, 7 February 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

ANPC a cerut, la sfârşitul lunii ianuarie, oprirea circulatiei trenurilor din motive de siguranta insa Metrorex a anuntat ca nu va inchide statia de metrou Piata Victoriei.

Mai mult, in comunicatul Metrorex se precizeaza ca incidentul semnalat de Protectia Consumatorilor nu a avut loc in realitate, dupa cum au aratat imaginile surprinse de camere de supraveghere. In ceea ce priveste distanta dintre tren si marginea peronului, "aceasta variaza de la statie la statie in functie de razele de curbura ale acestora, conform instructiei de norme si toleranta specifica si instructiei de miscare referitoare la gabaritul trenurilor", mai spun oficialii companiei. 

Etichete: autocolant, benzi metrorex, Metrorex

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE