Metrorex a prelungit perioada de utilizare a cardurilor comune Metrorex-RATBMetrorex prelungeşte perioada de utilizare a cardurilor Activ, emise şi reîncarcate de RATB, precum şi a biletelor unice RATB, până la data de 2 mai 2014 inclusiv. 

Metrorex a prelungit perioada de utilizare a cardurilor comune Metrorex-RATB
Metrorex a prelungit perioada de utilizare a cardurilor comune Metrorex-RATB
Foto: romaniatv.net

Dupa aceasta dată, eventualele probleme legate de abonamentele încărcate pe aceste carduri vor fi supuse atenţiei companiei RATB, se precizează într-un anunţ postat pe site-ul Metrorex.

Iniţial, Metrorex anunţase că nu nu va mai accepta la plata calatoriei cu metroul cardurile ACTIV, emise si reincarcate de RATB, si nici biletele unice RATB – Metrorex, de la 14 aprilie.

Metrorex a făcut, luna trecută, pasul pe care B365.ro îl anunța încă din februarie: a decis să nu mai împartă cu RATB aceleași carduri de călătorie și le-a retras de la vânzare.

Metrorex anunta astfel că: "avand in vedere incetarea contractului comercial incheiat intre Regia Autonoma de Transport Bucuresti si S.C. Metrorex S.A., compania informeaza publicul calator despre faptul ca, incepand cu data de 14.03.2014 nu se vor mai comercializa prin punctele de vanzare din reţeaua de metrou, bilete unice RATB – Metrorex respectiv Biletul unic 60 minute, Biletul cu 10 calatorii 60 minute si Abonamentul de o zi".

CITEŞTE ŞI: Când va fi reluată utilizarea cardurilor comune Metrorex-RATB 

Etichete: Metrorex

0/1 COMENTARII
Cris
14 apr 17:42
+0
VOTURI
-0
Cei de la Metrorex sunt niste tampiti, e clar.

In loc sa gaseasca solutii sa folosim in continuare cardul RATB activ la metrou, s-au spalat pe maini.

DEMISIA URGENT a conducerii Metrorex.

Niste tembeli si niste incapabili.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE