Metrorex anunţă cum va circula metroul în minivacanţa de 1 decembrieMetrorex sărbătorește Ziua României alături de călătorii săi și anunță programul de circulație a trenurilor de metrou în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2017.

Metrorex
Metrorex

Trenurile vor circula în această perioadă conform graficelor pentru zilele de weekend și sărbători legale. Pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să asiste la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Naționale, să viziteze târgurile sau evenimentele specifice Sărbătorilor de Iarnă dar și să meargă să admire decorațiunile care înfrumusețează capitala în această perioadă, Metrorex va introduce trenuri suplimentare. Astfel, în funcție de fluxul de călători, intervalul de succedare a trenurilor se poate modifica.

Ziua României este un prilej pentru promovarea valorilor românești. Cu această ocazie, personalul Metrorex îndeamnă călătorii să prețuiască mărcile românești și să poarte cu mândrie portul tradițional românesc.

Etichete: anunt metrorex, Bucureşti, Metrorex, program metrorex, program metrorex sarbatiori

0/3 COMENTARII
Igorrot
02 dec 11:05
+0
VOTURI
-0
Дождь глина на обуви
Если вы хотите чистоты на предприятие используйте мешки для мусора,
по доступной цене крепкие мешки для мусора
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ МЕШКИ ДЛЯ МУСОРА
Igorrot
01 dec 19:47
+0
VOTURI
-0
Зима сырость под ногами
Заходите в поликлинику одеваете бахилы и все чисто,
по доступной цене крепкие бахилы
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ БАХИЛЫ
Eugen
29 nov 12:48
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148.https://petitieonline.net/petitie/22226144.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de linie de tramvai modernizată!Să ne unim în rugăciune pentru Gabriela Firea să reușească să aducă Metrorex în subordinea municipalității!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE