Metrorex anunţă licitaţia pentru recuperarea metroului blocat în depoul BerceniMetrorex a lansat joi, 23 ianuarie, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) o procedură de achiziţie de tip licitaţie simplificată, pentru realizarea lucrărilor de punere în siguranţă a garniturii de metrou, implicată într-un incident în depoul Berceni pe data de 26 ianuarie 2019, informează un comunicat al Metrorex remis miercuri.

Metrorex
Metrorex

"Obiectul procedurii de achiziţie îl reprezintă 'Proiectarea şi execuţia lucrărilor de intervenţie pentru punerea în siguranţă a trenului CAF 1322-2322 din Depoul subteran Berceni (ridicare, degajare şi repunere pe şine)'", se precizează în comunicatul Metrorex.

Data limită până la care cei interesaţi pot depune oferte este 13 februarie 2020, iar durata estimată a contractului este de maxim 90 zile, menţionează sursa.

Valoarea estimată a contractului este de 500.000 de lei plus TVA.

Operatorii economici interesaţi să participe la licitaţie trebuie să fie autorizaţi şi supravegheaţi din punct de vedere tehnic şi să facă dovada omologării tehnico-feroviare sau, după caz, a deţinerii unui agrement feroviar pentru activităţile care fac obiectul contactului, notează Metrorex.

Având în vedere complexitatea operaţiunilor implicate, până la data lansării licitaţiei, Metrorex a achiziţionat serviciile de specialitate ale unui expert tehnic autorizat în siguranţa construcţiilor, se menţionează în comunicat. Expertul tehnic a întocmit un raport cu privire la siguranţa structurii Depoului Berceni astfel încât să fie identificate posibilităţile tehnologice şi soluţiile de intervenţie necesare pentru eliberarea trenului implicat în incident, potrivit sursei.

Metrorex aminteşte că un tren de metrou remorcat de către o locomotivă, aflat în activitate de manevră în depoul Berceni, a fost implicat într-un incident, pe 26 ianuarie 2019. Trenul implicat în incident circula fără călători. Evenimentul a fost investigat de către o comisie a AGIFER.

Comunicatul Metrorex a fost transmis după ce Organizaţia Unitatea - Sindicatul Liber din Metrou (USLM) a organizat o conferinţă de presă la locul accidentului, Depoul Berceni, unde garnitura de metrou deraiată se găseşte în aceeaşi poziţie ca în urmă cu un an, când s-a produs evenimentul.

Etichete: blocat, depou berceni, licitaţie, Metrorex, metrou

0/1 COMENTARII
sophia peter
02 feb 17:27
+0
VOTURI
-0
Buna ziua ma numesc Sophia Peter din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrajă numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubisem atât de mult. Așa că m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această mare cască de vrăjă oricărui care are cu adevărat nevoie de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com. Sau Ce-Aplicați telefonul său.+2348032517618.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE