Metrorex ar putea scumpi calatoriile. Cât ar urma să coste o călătorieMetrorex ar putea majora tariful la cartela cu 2 calatorii, incepand din 30 septembrie sau 5 octombrie, potrivit unor surse din piata, citate de wallstreet.ro.

Ziua metroului bucurestean, maine: Ce surprize sunt pregatite
Ziua metroului bucureștean, mâine: Ce surprize sunt pregătite

In prezent, cartela cu 2 calatorii costa 4 lei, iar dupa majorare va costa 5 lei, scrie wallstreet.ro.
Cresterea preturilor vine in contextul in care sindicalitii au anuntat greva propriu-zisa pe termen nelimitat, anuntata pentru 30 septembrie.

La finalul anului trecut, directorul general al Metrorex, Aurel Radu, a declarat ca tarifele s-ar putea majora in 2013 cu 5%.

Ultima scumpire a calatoriilor cu metroul a fost pe 4 august 2012, cand tarifele la cartela cu 2 calatorii (4 lei) si la abonamentul de o zi (6 lei) au ramas nemodificate.
Anul trecut, pretul cartelei cu 10 calatorii a crescut de la 10 lei la 15 lei, abonamentul saptamanal cu numar nelimitat de calatorii s-a scumpit de la 15 lei la 20 lei, iar cel lunar cu numar nelimitat de calatorii de la 50 lei la 60 lei. Abonamentul lunar cu 62 de calatorii s-a scumpit de la 35 de lei la 50 de lei.

 

Etichete: călătorie, cartelă, Metrorex, metrou

0/1 COMENTARII
Cainele
26 sep 11:13
+0
VOTURI
-0
«In prezent, cartela cu 2 calatorii costa 4 lei, iar dupa majorare va costa 5 lei, scrie wallstreet.ro.
Cresterea preturilor vine in contextul in care sindicalitii au anuntat greva propriu-zisa pe termen nelimitat, anuntata pentru 30 septembrie.

La finalul anului trecut, directorul general al Metrorex, Aurel Radu, a declarat ca tarifele s-ar putea majora in 2013 cu 5%.»

De la 4 lei la 5 lei, cresterea e de 25%, nu de 5%. La cartela de 10 calatorii, scumpita de la 10 lei la 15 lei, cresterea a fost de 50%...

Cum mai au tupeul sa anunte greva, apoi scumpiri de tarife? Unde s-au dus banii pe scumpirile de anul trecut? Astia tot scumpesc cartelele, dar se plang in continuare ca nu au bani?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE