Metrorex plăteşte CINCI MILIOANE de LEI pentru întreţinerea şi reparaţia lifturilor din staţiiMetrorex a încheiat un acord cadru pe patru ani pentru servicii de întreținere, revizii, reparații și intervenții pentru lifturi și platforme mobile, valoarea contractului fiind de 4,94 milioane de lei, fără TVA, potrivit unui anunț de atribuire publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Statie de metrou
Statie de metrou

Valoarea estimată inițial a contractului era de 6,04 milioane de lei, fără TVA. Contractul a fost încheiat cu trei companii: Ascensorul Company Service SRL, Schindler Romania SRL și Otis Lift SRL.

Potrivit anunțului, contractul a fost atribuit pe 26 ianuarie 2017.

Etichete: contract metrorex, lifturi metrou, Metrorex, metrou, trafic metrou

0/2 COMENTARII
john
15 Feb 01:51
+0
VOTURI
-0
daca se face o statie de metro sub piata matache pe magistrala spre progresul ar fi bine sa se exproprieze si demoleze o serie de case insalubre si jegoase ale romilor din zona.
Ion
14 Feb 10:30
+0
VOTURI
-0
Merge bine totul! Cariera de mare viitor! Castigi bani cu cel mai bun subiect de film! Hollywood: magie si bani! Primesti ajutor la zi! Un film senzational si bani multi pentru tine! Subiectul de film care iti aduce bani! Tu castigi bani cu cel mai interesant film! Cea mai buna oportunitate a lumii! Solicita acum detalii la adresa de email : locmunca.office@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE