Metrorex: Din 2 iulie, plata biletelor prin SMS a fost SISTATĂMetrorex a anunțat clienții unei rețele de telefonie mobilă că a decis sistarea plății biletelor prin SMS, fără să ofere, deocamdată, explicații în acest sens.

Metrorex: Din 2 iulie, plata biletelor prin SMS a fost SISTATA
Metrorex: Din 2 iulie, plata biletelor prin SMS a fost SISTATĂ
Foto: Grup RC

"Din 2.07.2014 Metrorex a decis unilateral sistarea platii biletelor prin SMS. Pentru detalii apelati 0219264 Serviciul Clienti Metrorex (tarif normal)". Acesta este mesajul pe care il primeste acum un client Orange care doreste sa cumpere calatorii la metrou trimitand un SMS la 1700, in timp ce aparatele de validare sunt acoperite, informeaza Hotnews.ro.

In aprilie 2013, Metrorex anuntase ca a extins modalitatea de plata a calatoriilor prin SMS in toata reteaua sa de transport, optiune valabila doar prin retelele Orange si Vodafone.

La inceputul lunii aprilie 2013, Metrorex anunta ca: "Bucurestiul se alatura capitalelor lumii unde poti sa folosesti telefonul mobil ca sa-ti platesti calatoriile si accesul la metrou. Clientii Orange si Vodafone pot plati o calatorie cu metroul prin transmiterea unui SMS la numarul scurt 1700, primind confirmarea platii imediat, tot prin SMS. De asemenea, ei pot opta si pentru cumpararea a 2 sau 10 calatorii, trimitand textul 2C sau 10C la numarul scurt: 1700. Pretul unei calatorii este de 0,50 euro, pentru 2 calatorii este de 0,90 euro, iar 10 calatorii costa 3,25 euro, tarifele fiind exprimate fara TVA.

Accesul in statie se va face prin apelarea gratuita a numarului 1700 si apropierea receptorului telefonului de validatoarele special instalate in statiile de metrou, in zona de acces peron. Telefonul va emite un semnal sonor care va fi interpretat de validator, stabilind in timp real daca in contul clientului exista calatorii valide si permitand accesul catre peron".

Etichete: Metrorex

0/1 COMENTARII
Cris
04 iul 14:45
+0
VOTURI
-0
Cei de la Metrorex sunt niste iobagi.

Dupa ce au pus la pamant cardurile Activ, acum au facut la fel si cu SMS-urile.

Demisia Urgent

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE